Κεντρική NBA “Όλοι θα παίζουν πιο σκληρά απέναντί μου”
NBA

“Όλοι θα παίζουν πιο σκληρά απέναντί μου”

giannis antetokounmpo eric bledsoe

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την σκληρή άμυνα που έπαιξαν πάνω του οι Χόρνετς, τονίζοντας ότι την περίμενε, μιας κι όλοι οι αντίπαλοι θα παίζουν πιο σκληρά απέναντι του, λόγω της ικανότητας του να πηγαίνει προς στο ζωγραφιστό και να τελειώνει από κοντά τις φάσεις.

Μετά το παιχνίδι των Μπακς με τους Χόρνετς, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Είναι μεγάλη νίκη για εμάς. Δεν μπήκαμε καλά, αλλά κάναμε καλή δουλειά, παίξαμε σκληρά στο τέλος και κάναμε ο, τι χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη”.

Για το small-ball σχήμα των Μπακς, τόνισε: “Μου αρέσει. Ουσιαστικά είναι σαν να έχεις τέσσερις πλέι μέικερ στο παρκέ. Σχεδόν όλοι μπορούν να σουτάρουν από μακριά. Υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα και νομίζω πως λειτουργεί για εμάς. Αμυντικά, είναι πιο δύσκολο για μένα, γιατί πρέπει να παίρνω τα ριμπάουντ και να μαρκάρω τους ψηλούς των αντιπάλων, αλλά επιθετικά γίνεται ευκολότερο το έργο όλων. Δουλεύει για μας μέχρι τώρα”.

Για τη δυνατή άμυνα των Χόρνετς απέναντί του κι αν το περίμενε: “Σίγουρα το περιμένω αυτό. Δεν έχει να κάνει μόνο με τους Χόρνετς, όλοι θα παίζουν πιο σκληρά απέναντί μου. Ξέρουν και περιμένουν τι μπορώ να κάνω και ότι θα πάω προς το ζωγραφιστό, αλλά προσπαθώ να τα βγάζω πέρα και να τελειώνω τις φάσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …