Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας και Παναχαϊκή στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων (pics)

Προμηθέας και Παναχαϊκή στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων (pics)

προμηθεας

Προμηθέας και Παναχαϊκή επισκέφθηκαν το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας στο πλαίσιο του προγράμματος “Η Πάτρα παίζει” δίνοντας έτσι ελπίδα,ευχές και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Προμηθέας Πάτρας και Παναχαϊκή, εναρμονιζόμενοι και στο εορταστικό κλίμα των ημερών, έστειλαν  για μια ακόμη φορά μήνυμα συνεργασίας και ενότητας, πραγματοποιώντας από κοινού επίσκεψη στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Πάτρα παίζει».

Αντιπροσωπεία  του Προμηθέα Πάτρας αποτελούμενη από τους  Χρήστο Σαλούστρο, Σταύρο Τουτζιαράκη, Μοχάμεντ Φαγιέ, τον team manager της ομάδας, Κώστα Ρακιντζή, και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χρήστο Μήλα, από κοινού με την ομάδα της Παναχαϊκής  που εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές Γιάννη Σπανό, Ανδρέα Μαστραντωνάκη, Νίκο Μασούρα, Βασίλη Σούλη, Θύμιο Αργυρόπουλο, τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τάκη Κυριακόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Αποστολόπουλο,  επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, ενώ παράλληλα, μοίρασαν δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Τις αντιπροσωπείες των 2 ομάδων υποδέχτηκαν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κ. Βασιλική Γεωργιοπούλου, ο Επιμελητής Α’, Παιδοχειρουργός, κ. Βασίλειος Αλεξόπουλος και ο Προϊστάμενος Εξωτερικών Ιατρείων, κ. Νώντας Καραΐσκος που διευκόλυναν τους ανθρώπους των 2 ομάδων στην πρόσβασή τους στα δωμάτια και την επαφή με τα παιδιά.

Gallery item 3
Gallery item 4
Gallery item 5
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…