Κεντρική Basket League Άρης Oι λόγοι “διαζυγίου” με Μπένσον και το θέμα Μπελ

Oι λόγοι “διαζυγίου” με Μπένσον και το θέμα Μπελ

Ο Κιθ Μπένσον θα γίνει ο τέταρτος ξένος που αποχωρεί από τον Άρη μετά τους Πέτγουεϊ, Μοράντ και Βον και από το στρατόπεδο της ομάδας προκύπτει πως η αιτία του “διαζυγίου” με τον Αμερικανό ψηλό δεν αφορά αποκλειστικά το οικονομικό σκέλος αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι.

Μάλιστα στους “κίτρινους” αναζητούν εδώ και μέρες τον αντικαταστάτη του Μπένσον που δεν ικανοποίησε απόλυτα το τεχνικό τιμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Είχαμε αναφέρει το προηγούμενο διάστημα πως ουσιαστικά κανείς “ξένος” του Άρη δεν μπορεί να είναι “σίγουρος” για το μέλλον του στην ομάδα αφού ουδείς είχε την απαιτούμενη αγωνιστική σταθερότητα ενώ σε ό,τι αφορά τον Μπένσον, πρόκειται για έναν καλαθοσφαιριστή που έδειξε μειονεκτήματα στο αμυντικό κομμάτι στο οποίο δίνει μεγάλη σημασία ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Επί της ουσίας η θητεία του Μπένσον στον Άρη ήταν γνωστό πως μπορεί να ολοκληρωνόταν νωρίτερα αφού είχε ζητήσει να μπει όρος προκειμένου να αποχωρήσει. Βέβαια ο όρος αυτός αφορούσε ομάδα Euroleague, που όμως δεν θα συνεχίσει εκεί ο Αμερικανός (ακούγεται πως θα καταλήξει στην Ιαπωνία), αλλά στο μυαλό του “στριφογύρισε” η ιδέα του να βρει νέο σύλλογο μέσω της παρουσίας του στον Άρη.

Σε ό,τι αφορά τον Γκάρι Μπελ και την φημολογία που υπάρχει για πιθανή αποχώρησή του αλλά και ότι “πίεσε” τους “κίτρινους” μέσω εξωδίκου, από την ΚΑΕ ξεκαθαρίζεται πως δεν έχει φτάσει κανένα εξώδικο από πλευράς του Αμερικανού (το στρατόπεδο του παίκτη, πάντως, θέλει την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Κουζέλογλου: “Να βιώσω ξανά την εμπειρία της Εθνικής”

Ο Γιάννης Κουζέλογλου στο “παράθυρο” τις Λετονίας φόρεσε για πρώτη φορά την φα…