Κεντρική NBA Κάτοικος Ορλάντο ο Αφλάλο
NBA

Κάτοικος Ορλάντο ο Αφλάλο

aron afflalo kings

aron afflalo kings

Στους Ορλάντο Μάτζικ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άρον Αφλάλο, καθώς συμφώνησε να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τους “μάγους”, ύψους 2.1 εκατομμυρίων δολαρίων (veterans minimum). Έτσι, η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ συνέχισε να προσθέτει παίκτες ουσίας στο ρόστερ της, μετά τους Τζόναθον Σίμονς, Μορίς Σπέιτς και Σέλβιν Μακ, αν και εξακολουθεί να απουσιάζει ο παίκτης-ορόσημο, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο ηγέτη.

Ο Αφλάλο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στους Σακραμέντο Κινγκς, έχοντας 8.4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά αγώνα. Τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε γυρολόγο, καθώς έχει αγωνιστεί σε 5 ομάδες εντός 4 ετών. Είναι φανερό ότι τα καλύτερά του χρόνια βρίσκονται πίσω του αλλά ο 31χρονος γκαρντ μπορεί να σκοράρει με συνέπεια από το τρίποντο (41.1% πέρσι) ενώ έχχει την ικανότητα να παίξει εξαιρετική άμυνα στην περιφέρεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των Μάτζικ, Τζεφ Γουέλτμαν αλλά και ο τζένεραλ μάνατζερ, Τζον Χάμοντ είχαν συμβάλλει, ώστε ο Αφλάλο να επιλεγεί στο νο.27 του Ντραφτ το 2007 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, όπως ενημερώνει ο Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…