Κεντρική NBA Βαριά ήττα για τους Μπακς στο Ορλάντο και τώρα Πέισερς

Βαριά ήττα για τους Μπακς στο Ορλάντο και τώρα Πέισερς

Μιλγουόκι Μπακς - Ορλάντο Μάτζικ

Αυλαία στην κανονική περίοδο με ήττα για τους Μπακς.

Με βαριά ήττα από τους Ορλάντο Μάτζικ τελείωσαν την κανονική διάρκεια οι Μιλγουόκι Μπας και τερμάτισαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το Μιλγουόκι που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Γιάννη, είχε τους Λίλαρντ και Μίντλετον σε πολύ κακή βραδιά σκοράροντας 16 και 17 πόντους αντίστοιχα. Για τους Μάτζικ που γλίτωσαν το Play-in Tournament και τερμάτισαν 5οι, ο Μπανκέρο και ο Φραντζ Βάγκνερ πέτυχαν μαζί 51 πόντους.

Με αυτή την ήττα τα «Ελάφια» και σε συνδυασμό με τη νίκη των Νικς επί των Μπουλς και την ήττα των Κάβαλιερς από τους Χόρνετς, έπεσαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και θα αγωνιστούν στον πρώτο γύρο των Play-offs με τον κακό τους δαίμονα τους Ιντιάνα Πέισερς. Τη φετινή χρονιά οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες 5 φορές, καθώς αγωνίστηκαν και για το In-Season Tournament. Σε αυτά τα παιχνίδια οι Μπακς κατάφεραν να πάρουν μόνο μια νίκη σε μια επεισοδιακή βραδιά, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 64 πόντους και οι Πέισερς πήραν την μπάλα του αγώνα στο τέλος και την έδωσαν στον ρούκι Όσκαρ Τσιέμπουε αντί να τη δώσουν στον Έλληνα σταρ.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς θα γίνει τα ξημερώματα στις 22 Απριλίου στο Fiserv Forum με τους Μπακς να έχουν το πλεονέκτημα έδρας και τον Γιάννη να είναι αμφίβολος ακόμα για το εναρκτήριο παιχνίδι.

ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ (Τζαμάλ Μόσλι): Φ. Βάγκνερ 25 (1/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μπανκέρο 26 (11 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Άιζακ 10 (8 ριμπάουντ), Χάρις 3, Σαγκς 4 (4 ασίστ), Μ. Βάγκνερ 10, Άντονι 13 (5 ριμπάουντ), Ίνγκλις 3, Φουλτζ 2, Κάρτερ 7, Μπλακ 5, Χιούσταν 5, Χάουαρντ, Οκέκε, Μπιτάτζε.
ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ (Ντοκ Ρίβερς): Μίνλτετον 17 (3 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Πόρτις 17 (3/4 τρίποντα, 10 ριμπάουντ), Λόπεζ 11 (3 ριμπάουντ), Μπέβερλι 2 (5 ριμπάουντ), Λίλαρντ 16 (12/13 βολές), Κόνατον, Κράουντερ 6 (2 ριμπάουντ), Μπίζλι 4, Μπότσαμπ 7 (1/1 τρίποντο), Γουάσινγκτον 6, Αντετοκούνμπο 2, Τζάκσον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…