Κεντρική NBA Περιορισμένος χρόνος συμμετοχής για τον Όγκαστ (vid)
NBA

Περιορισμένος χρόνος συμμετοχής για τον Όγκαστ (vid)

zach auguste miami

zach auguste miami

Παρά την απουσία του Μπαμ Αντεμπάγιο, η οποία θα μπορούσε να του ανοίξει χώρο για περαιτέρω χρόνο συμμετοχής, ο Ζακ Όγκαστ δεν έμεινε για πολύ στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μαϊάμι Χιτ εναντίον των Λος Άντζελες Κλίπερς. Παρ’όλα αυτά, η ομάδα του Ελληνοαμερικανού σέντερ επικράτησε με 91-84, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του summer league στο Λας Βέγκας.

Συγκεκριμένα, ο Όγκαστ αγωνίστηκε για 14’50”. πετυχαίνοντας 4 πόντους με 1/5 σουτ και 2/4 βολές ενώ μάζεψε 2 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ. Ταυτόχρονα, όμως, υπέπεσε σε 5 φάουλ και έκανε 3 λάθη, με τον Έι Τζέι Χάμονς να προτιμάται από τον προπονητή, προκειμένου να καλύψει τη θέση “5” στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο πρώην παίκτης του Άρη, Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος πέτυχε 23 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ ενώ ο Τζάστιν Ρόμπινσον είχε 22 πόντους, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα, ερχόμενος από τον πάγκο. 20 πόντους σημείωσε ο Γκίαν Κλαβέλ, έχοντας 4/8 τρίποντα ενώ, στην αντίπερα όχθη διακρίθηκε ο Μπράις Τζόνσον με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…