Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Γιαννακόπουλος απάντησε για Μπουρούση, Τζέιμς και Ολυμπιακό!

Ο Γιαννακόπουλος απάντησε για Μπουρούση, Τζέιμς και Ολυμπιακό!

thanasis giannakopoulos

thanasis giannakopoulos

Ο Παναθηναϊκός “χτίζει” το ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε απαντήσεις μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram σχετικά με τον Γιάννη Μπουρούση και τον Μάικ Τζέιμς οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα, αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, όταν ένας φίλος του “τριφυλλιού” αναφέρθηκε σε “διάλυση της ομάδας που πήρε το νταμπλ”, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού απάντησε πως “δηλαδή έπρεπε να δώσω 2 εκατομμύρια στον Μπουρούση; Έπρεπε να πλαστογραφήσω το συμβόλαιο του Τζέιμς και να σβήσω το NBA out; Δεν καταλαβαίνεις ότι με την τεράστια αύξηση σε Αμερική και Κίνα όλοι κοστίζουν παραπάνω… ακόμα και αυτοί που ανανεώσαμε”.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος οπαδός έκανε λόγο για μειωμένο μπάτζετ, με τον Δ. Γιαννακόπουλο να απαντάει εκ νέου: “Ποιος; Που; Πότε σου έταξε άλλα ρε φίλε… Σε παρακολουθώ μέρες, αλλά έχεις ξεφύγει με τα ψέματά σου. Από το 2012 και μετά έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ και εσύ κράζεις; Ίσως καλύτερα να ξαναγυρίσεις στη Λεωφόρο”.

Tέλος, μόλις ένας οπαδός των πρωταθλητών Ελλάδος έγραψε ότι “ανασταίνεις τον Ολυμπιακό”, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είπε ότι “θα σου κρατήσω πολυθρόνα, ώστε να δεις από κοντά την ανάστασή του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…