Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μανωλόπουλος: “Χειρότεροι οι δικοί μας μικροί τελικοί από αυτόν του Final 4”

Μανωλόπουλος: “Χειρότεροι οι δικοί μας μικροί τελικοί από αυτόν του Final 4”

sotiris manolopoulos alexis falekas

sotiris manolopoulos alexis falekas

Η ΑΕΚ επικράτησε στο “Νίκος Γκάλης” του Άρη με 9074, για τον πρώτο αγώνα του μικρού τελικού της Stoiximan.gr Basket League, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να τονίζει πως ο η αναμέτρηση αυτή για την και 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 είναι χειρότερος από αυτόν του Final 4.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Ήταν πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Έπρεπε να διαχειριστούμε τις απουσίες. Δεν έχουμε παίξει ξανά χωρίς Ούκιτς και ΜακΓκραθ. Θεωρώ πως όλα τα παιδιά βοήθησαν να στηριχτεί το πλάνο μας και να δώσω συγχαρητήρια, λίγα παραπάνω στον Μωραΐτη, παρόλο που είναι ένα παιδί που δεν έχει παίξει όλη την χρονιά. Το επόμενο ματς θα είναι διαφορετικό. Ο Άρης θα αντιδράσει, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.”

Για το κίνητρο της σειράς:
“Το να παίζεις μικρό τελικό, ακόμα και σε Final 4, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό εδώ είναι χειρότερο από το Final 4. Αν ο κόσμος θέλει αυτά τα ματς, οκ, να τα δώσουμε. Αν υπάρχει άλλος λόγος, δεν μπορώ να κάνω τέτοια κουβέντα τώρα. Είχαμε κούραση, μετά και τα ματς που ήμασταν στο κόκκινο με τον Παναθηναϊκό, εξού και οι τραυματισμοί. Ειδικά χθες στην προπόνηση είδα ήταν πάρα πολύ καλοί και το θέλουμε και γι’ αυτό είπα και μπράβο στα παιδιά.”

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Μωραΐτης, δήλωσε:
“Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και είχαμε κι απουσίες. Πήραμε την νίκη και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς. Πάμε Θεσσαλονίκη και για την νίκη και για να πάρουμε την σειρά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…