Κεντρική Γ' Εθνική Αποσύρεται ο Τσακιρίδης!

Αποσύρεται ο Τσακιρίδης!

tsakiridis

tsakiridis

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο Αλέξανδρος Τσακιρίδης, γράφοντας πως “τα τετριμμένα όπως συνηθίζεται να τα λέμε κάποιες φορές έχουν ιδιαίτερη αξία,έτσι λοιπόν Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω την οικογένεια μου Κ τον αγαπημένο μου αδερφό Tsak Pan που από την ηλικία των 6 ετών μου έδωσαν τον αθλητικό προσανατολισμό και να προσπαθώ κάθε φορά να δίνω το καλύτερο…Στη συνέχεια όλους ανεξαιρέτως τους συμπαίκτες μου με τους οποίους είχα αρίστη συνεργασία.

Φυσικά όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και από τους οποίους πήρα λιγότερο από μερικούς περισσότερα από άλλους,εκείνα τα εφόδια για να παίξω το μπάσκετ που απαιτούσε η φιλοσοφία τους…Κι επειδή δεν θέλω να αδικήσω κανέναν ,με κάποιους κατ ιδίαν ,τους έχω εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου.Όλους τους συλλόγους με τους οποίους αγωνίστηκα,ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΑΛΙΜΟΣ,ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,ΟΦΗ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ,ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ,ΚΑΠ,ΜΑΡΟΎΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Θα ήθελα να γνωρίζουν όλοι ότι έδωσα το 110%.Εξακολουθουσα κι εξακολουθώ να πιστεύω πως αν δεν είχα πάθει αυτά που πέρασα με τις εγχειρήσεις,η πορεία αυτή στο χώρο ίσως να πλησίαζε στην καριέρα…Το πιο σημαντικό τελικά είναι ότι σε όλα αυτά τα χτυπήματα επέστρεφα κι επέστρεψα και στο φινάλε μου.

Τελείωσα εκεί που γούσταρα να είμαι. Κάποιοι λένε πόσο αγαπούν το άθλημα αυτό,εγώ φαίνεται μάλλον να ημουν εθισμένος σ αυτήν την “πρέζα”. Καλύτερη στιγμή όλα τα πρωταθλήματα,χειρότερη ο θάνατος του φίλου και συμπαίκτη στο Παγκράτι Γιάννη Βούλγαρη η οποία επισκίασε το κάθε τι.Τέλος καλό όλα καλά και μακάρι οι ανοδοι να φτάσουν και στο αγαπημένο μου νούμερο (8). Ανδρέας ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Vaggelis Eboof, κι όλα τα παιδιά στο διοικητικό συμβούλιο,σας ευχαριστώ για τα δύο όμορφα αυτά χρόνια κι ιδιαίτερα για τη στήριξη σας στη φετινή σεζόν στη δυσκολία που ειχα,το σωματείο μπορεί να είναι ερασιτεχνικό,αλλά έχει καθαρά επαγγελματική νοοτροπία.

TSAKI 8 OUT!”.

tsakiridis post

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…