Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Στο τέλος όλοι θα χαμογελάμε”

“Στο τέλος όλοι θα χαμογελάμε”

aek ivanovic 1

aek-ivanovic

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από την Μπεσίκτας για το Champions League, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Η Ένωση αντιμετωπίζει αύριο (5/11, 17:00), το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League. Ο Νίκολα Πόποβιτς, πιστός στο ραντεβού του, έγραψε στο Blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

Προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ματς στο Basketball Champions League με αντίπαλο τη Μπεσίκτας, όπου δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν η πιο δύσκολη αναμέτρηση μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν σκύβουμε το κεφάλι και προχωράμε.

Πλέον, ετοιμαζόμαστε για το αυριανό ματς με το Ρέθυμνο. Έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του, ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Αυτό φαίνεται άλλωστε και στο βαθμολογικό πίνακα, όπου βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Με τη σειρά μας πρέπει να δείξουμε σεβασμό απέναντι τους, να κάνουμε το παιχνίδι μας και είμαι σίγουρος, ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο Πρωτάθλημα. Έχουμε το πλεονέκτημα, παίζουμε εντός έδρας, ο κόσμος θα έλθει στο γήπεδο και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στην πέμπτη νίκη.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν μέχρι στιγμής σε όλα τα ματς που παίζουμε είτε εντός είτε εκτός. Είναι πολύ σημαντικό να είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα ακόμα κι όταν έλθουν ήττες. Τους θέλουμε κοντά μας και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος όλοι θα χαμογελάμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…