Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “H νίκη είναι τρόπος ζωής”

“H νίκη είναι τρόπος ζωής”

sibert paok

sibert-paok

O Tζόρνταν Σάιμπερτ ενημέρωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και για άλλη μια φορά ήταν απολαυστικός.

Αναλυτικά:

“Γεια σας και πάλι…

Στη ζωή είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνεις. Θυμάμαι ότι σε ένα φιλικό παιχνίδι στην Τουρκία, ο Κιθ (Κλάντον) μου έδωσε μία πάσα, αλλά εγώ δεν σούταρα. ‘’Την επόμενη φορά που θα σου δώσω πάσα να σουτάρεις’’, μου είχε πει τότε και αυτό ακριβώς έκανα στον αγώνα με την ομάδα από την Πάτρα.

Ο Κιθ πήρε το ριμπάουντ και μου έβγαλε αμέσως την πάσα, σούταρα και κερδίσαμε. Μπορεί να μην είχα μεγάλη συμμετοχή ως εκείνο το σημείο, αλλά κάθε σουτ πρέπει να το κάνεις σαν να είναι το πρώτο σου, αυτό είχα στο μυαλό μου, η ομάδα έβγαλε μία εξαιρετική φάση και είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε.

Ακολούθησε το ταξίδι στην Ιταλία. Είναι πολύ όμορφη χώρα. Ήταν η πρώτη μου φορά εκεί και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Βγήκα μία βόλτα από το ξενοδοχείο και έτσι όπως κοιτούσα την πόλη, ήταν σαν να έβλεπα μία εικόνα από το σπίτι μου στο Σινσινάτι. Ο κόσμος ήταν πολύ φιλικός, το κοινό τους πολύ θερμό, από ότι έμαθα κερδίσαμε μετά από πολλά χρόνια και αυτό είναι σημαντικό. Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, χάρηκα που ήταν και δικοί μας φίλαθλοι στο παιχνίδι.

Το ταξίδι μας ήταν αρκετά άνετο αυτή την φορά. Αυτή θα είναι η ζωή μας για πολύ καιρό ακόμη. Προπόνηση, ταξίδια και αγώνες, δεν αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο. Όταν είμαι στο σπίτι, συνήθως θα είμαι με την κοπέλα μου, μπορεί να πάμε για ψώνια στα μαγαζιά, θα φάμε μαζί.

Από εκεί και πέρα, θα με δείτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας με τα ακουστικά στα αυτιά. Η μουσική με βοηθά να χαλαρώνω, αυξάνει το κίνητρό μου για τα παιχνίδια, συγκεντρώνομαι. Ειδικά πριν τα παιχνίδια, τις προπονήσεις ή στα ταξίδια, η μουσική με βοηθά να ξεφεύγω. Τελευταία μάλιστα ακούω πολύ το “Do what I want” από Lil Uzi Vert και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Επιστρέφω στα του μπάσκετ, όπου μας περιμένει ένα ακόμη πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα μας κερδίζει, η νίκη είναι τρόπος ζωής και όταν δημιουργείς ένα νικηφόρο σερί αποκτάς και αυτήν ακριβώς την νοοτροπία.

Ξέρουμε ότι το Λαύριο είναι μία καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες, παίζει πιεστική άμυνα, αλλά νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, να το κάνουμε σωστά για να πάρουμε στο τέλος τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …