Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Έχουμε δύσκολη αποστολή”

“Έχουμε δύσκολη αποστολή”

aek 3

sakis giannakopoulos

Το Λαύριο υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League. Ο Σάκης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε το Blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας την δυσκολία της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά:

“Στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, πιστεύω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ήμασταν άστοχοι σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και ειδικά τις στιγμές που πλησιάσαμε στο σκορ και φτάσαμε σε απόσταση βολής, ουσιαστικά με κάποιες λάθος επιλογές, τους δώσαμε τη νίκη.

Παρά το γεγονός ότι σέβομαι απόλυτα το Ρέθυμνο και το θεωρώ πολύ καλή ομάδα, ήταν ευκαιρία για μας να πάρουμε μια νίκη που θα μας έδινε το δικαίωμα να ξεφύγουμε από το γκρουπ που βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά μια τέτοια ήττα μόνο καταστροφή δεν είναι, ειδικά αν δούμε τα λάθη που κάναμε και δεν τα επαναλάβουμε στο μέλλον.

Τώρα έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη μάχη, αυτή με τον ΠΑΟΚ. Οι αντίπαλοι μας είναι σπουδαία ομάδα με εξαιρετικό και πολύπειρο προπονητή. Προέρχονται από σερί νικών και μάλιστα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Παίζουν καλό μπάσκετ και ξέρουν να ελέγχουν τον ρυθμό. Αυτό θα είναι και το κλειδί του μεταξύ μας αγώνα. Αν καταφέρουμε να τους τρέξουμε, μέσα στην έδρα μας, με τη βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω ότι θα έχουμε τύχη.

Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή και γι’αυτό θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει όσο ποτέ! Μόνο με γεμάτο γήπεδο θα έχουμε ελπίδες να διεκδικήσουμε τη νίκη, κόντρα σε έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …