MVP η Πράπα

prapa pao

prapa-pao

Το 27ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων ολοκληρώθηκε, με τον Παναθηναϊκό να κατακτά την πρώτη θέση και την Ισμήνη Πράπα να αναδεικνύεται πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης.

Η ΕΟΚ απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλο και τον Ενταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου, Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη τις οποίες παρέλαβαν οι εκπρόσωποί τους από τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Αριστείδη Γολέμη.

Πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ιωάννα Κριμίλη του Εργοτέλη με την απονομή να κάνει το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων γυναικών της ΕΟΚ, Φανή Καρατζά.

Οι προπονητές ψήφισαν ως πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης την Ισμήνη Πράπα του Παναθηναϊκού, με το έπαθλο να παραδίδει το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Παναγιώτης Βαφειάδης.

Στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης συμπεριελήφθησαν επίσης, εκτός από την Πράμα και οι Ιωάννα Κριμίλη του Εργοτέλη, Μαριλένα Λανταβού του Εσπέρου Πάτρας, Σύνθια Εζέτζα-Τσινάσα του Παναθηναϊκού και Αναστασία Καραμπάτσου του Πρωτέα Βούλας.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…