Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Ανακοίνωσε 6 μεταγραφές

Ανακοίνωσε 6 μεταγραφές

fea

fea

Η ΦΕΑ δεν κατάφερε να παραμείνει στη Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ. Στόχος της είναι η άμεση επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, με την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να ανακοινώνει την απόκτηση έξι παικτών.

Ο λόγος για τους Τασιόπουλο, Ανδρουλάκη, Καραθανασόπουλο, Λοΐζο, Βαρσαμούλη και Σπηλιόπουλο.

Αναλυτικά:
“Η περσινή χρονιά, δεν ήταν όπως ακριβώς την ήθελε η ΦΕΑ, μιας και η ομάδα, στην επιστροφή της στην Γ’ Εθνική υποβιβάστηκε, παρότι στις τελευταίες αγωνιστικές πάλεψε όσο μπορούσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Φέτος, οι άνθρωποι του συλλόγου της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, θέλουν η ομάδα όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στην Α’ ΕΣΚΑ, αλλά αρχικά να σωθεί, έπειτα η είσοδος στα play off και να είναι εκείνη που στο τέλος του πρωταθλήματος θα πανηγυρίσει και την άνοδο. Αυτό άλλωστε, αποδεικνύεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις στις οποίες προχώρησαν και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και εντυπωσιακές, εντάσσοντας στο σύνολο αθλητές εγνωσμένης αξίας στα δρώμενα της κατηγορίας κι όχι μόνο.

Έτσι, έπειτα από τις ανανεώσεις με τους Γιάννη Κρητικό, Κώστα Μπασέα, Γιάννη Τσίτο, Γιώργο Δαρμογιάννη και την μεταγραφή του Δημήτρη Μαστρογιάννη η ΦΕΑ προχώρησε στην ένταξη ακόμη έξι παικτών στο έμψυχο δυναμικό της. Πρόκειται για τον 33χρονο σμολ φόργουορντ Φανούρη Τασιόπουλο, τον 31χρονο πλέι μέικερ Θανάση Καραθανασόπουλο, τον 34χρονο πάουερ φόργουορντ Κώστα Ανδρουλάκη, τον 28χρονο σέντερ Χρήστο Λοΐζο, τον 24χρονο φόργουορντ Φώτη Βαρσαμούλη, οι οποίοι την περυσινή σεζόν αγωνίζονταν στον Προμηθέα Χαλανδρίου και τον 28χρονο γκαρντ Απόστολο Σπηλιόπουλο ελεύθερο.

Οι τρεις πρώτοι ήταν πρωταγωνιστές και των δύο ανόδων του Προμηθέα (από Α’ ΕΣΚΑ στη Β’ Εθνική), ενώ οι δύο επόμενοι πανηγύρισαν την τελευταία άνοδο της ομάδας του Χαλανδρίου από τη Γ’ στη Β’ Εθνική. Μάλιστα, οι Καραθανασόπουλος και Ανδρουλάκης είχαν ζήσει με τη φανέλα του Προμηθέα και την άνοδο από την Β’ ΕΣΚΑ στην Α’.

Όλοι τους αποτελούν προσωπική επιλογή του προπονητή των “κυανόλευκων” Κυριάκου Κοσμίδη, σε συνεργασία με την πρόεδρο του συλλόγου Ελένη Νικολέτου, τον αντιπρόεδρο Θανάση Κοσσύφη, τον έφορο Αντώνη Λιναρίτη και τα μέλη Σπύρο Μπερδέση και Μίλτο Φακίτσα. Επιθυμία όλων αυτών να χτιστεί μία νέα ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Κοσσύφης κατά την παρουσίαση των έξι παικτών».

Κοσσύφης: “Να αλλάξει επίπεδο η ΦΕΑ”
“Φέτος, κάναμε μια προσπάθεια για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Κοσσύφης και πρόσθεσε: «Κάναμε την αρχή, ανανεώνοντας τη συνεργασία με τον προπονητή μας Κυριάκο Κοσμίδη και τον βοηθό του Γιώργο Τσούφη, θεωρώντας πως μπορούν να μας βοηθήσουν να καταφέρουμε τους στόχους μας. Φέτος, έγιναν μεταγραφές που θα βοηθήσουν την ομάδα και θα την κάνουν πιο ανταγωνιστική σε όλες τις θέσεις. Σκοπός μας και στόχος μας είναι, να παίξει η ομάδα καλό μπάσκετ, να ευχαριστήσει τον κόσμο που θα έρχεται να την βλέπει κι αν αυτό οδηγήσει στην άνοδο, τότε θα είναι ευχής έργον.

Οι έξι αθλητές που ήρθαν στην ομάδα θεωρώ πως είναι πολυτέλεια όχι μόνο για τη ΦΕΑ, αλλά και για όλη την κατηγορία. Κάναμε υπέρβαση, ακριβώς γιατί η ομάδα πρέπει και οφείλει να είναι πρωταγωνιστής. Στην ΦΕΑ δεν αρκεί μόνο να είσαι ικανός παίκτης. Η ΦΕΑ ήταν, είναι και θα παραμείνει οικογένεια και για αυτό εξίσου σπουδαίο ρόλο έχει ο χαρακτήρας. Και τα παιδιά αυτά εκτός από ικανοί είναι και άριστοι χαρακτήρες.

Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές της ομάδας, στο προπονητικό τιμ, αλλά και την διοίκηση. Ευχαριστώ τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης, διότι όλοι μαζί θα πορευτούμε στο δύσκολο έργο που έχουμε φέτος. Εύχομαι να έχουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στον κόσμο της ΦΕΑ, που στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της περυσινής σεζόν έδωσε βροντερό παρόν στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας: «Ο φίλαθλος κόσμος της ΦΕΑ, θα μας δώσει την δύναμη να γίνει καλύτερη η ομάδα σε όλα τα επίπεδα και θα μας ενισχύει καθημερινά. Άλλωστε, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που προσπαθούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…