Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η πρόβλεψη του Ντούσκο

Η πρόβλεψη του Ντούσκο

dusko ivanovic turow

dusko-ivanovic-turow

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε κατά διαστήματα αλλά διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ καθ’ όλη τη διάρκεια και εν τέλει πήρε το ροζ φύλλο. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, κατά τη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην πρόβλεψη που είχε κάνει αναφορικά με τη δυσκολία του ματς, σημείωσε τη βελτίωση των παικτών του στο δεύτερο μέρος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον “δικέφαλο“:

“Όπως είχα προβλέψει, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παίζει πολύ καλά φέτος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι κι είχαμε πρόβλημα στην άμυνα. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε.

Είχαμε κάποια προβλήματα στο inside game, στο περιφερειακό σουτ και στην ταχύτητα, αλλά με δουλειά και στα 40 λεπτά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι από καρδιάς καλή τύχη στον ΠΑΟΚ, είναι μία πολύ καλή ομάδα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αρχηγού, Δημήτρη Διαμαντίδη: “Ξέραμε πως έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Μας νίκησαν την πρώτη φορά και στο Κύπελλο Ελλάδος νικήσαμε στο τέλος. Περιμέναμε ένα κλειστό παιχνίδι, όπως κι εξελίχθηκε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Στο δεύτερο με την άμυνα πήραμε μία διαφορά και την κρατήσαμε.

Σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε υγιείς. Περιμένουμε τον Γκιστ (σ.σ. ελαφριά θλάση στον προσαγωγό), γιατί κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Κοιτάμε το μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Να πάρει στο Βελιγράδι ότι έχασε στην Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βελιγ…