Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Όλα πιθανά για την τετράδα”

“Όλα πιθανά για την τετράδα”

markopoulos2

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο μένοντας κοντά στο σκορ αλλά στην επανάληψη δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό και μοιραία γνώρισε την ήττα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε την ανωτερότητα των “πρασίνων” ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη της τετράδας όπου τον προσπέρασε ο Άρης (στην ισοβαθμία).

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη. Ξέραμε πως πόσο δύσκολο θα ‘ταν για εμάς απέναντι σε μία ομάδα απ’ τις καλύτερες της Ευρώπης και πόσο ιδιαίτερο στην έδρα της. Θέλαμε να μην τρέξει. Τα καταφέραμε μέχρι το 25′, όταν και κάναμε λάθη και του δώσαμε το δικαίωμα για εύκολα καλάθια, να πάρει μία διαφορά 12 πόντων και να την κρατήσει.

Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Εμείς πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, να γυρίσουν οι τραυματίες και να δούμε τη συνέχεια με καλύτερο τρόπο” ήταν η αρχική του τοποθέτηση ενώ κατέληξε λέγοντας πως για την τρίτη και τέταρτη θέση “Όλα είναι πιθανά. Άμα δεν κερδίζεις, θα συμβεί κι αυτό. Το σημαντικό είναι να γυρίσουν οι παίκτες και να παρουσιάσουμε εντελώς διαφορετική εικόνα”.

Ο Γιώργος Δέδας, από την πλευρά του, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του “τριφυλλιού” αλλά εξέφρασε τα παράπονα του από τα λεγόμενα ενός εκ των διαιτητών: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του. Ξέραμε ότι, έχοντας δώσει ένα άλλο διαφορετικό ματς προ ημερών (σ.σ. ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος), θα ήταν πιο έτοιμος για εμάς και θέλαμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας. Είχαμε διάρκεια, αλλά όχι μέχρι τέλους. Στην τέταρτη περίοδο χάθηκε η επαφή στο σκορ και χάσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Την άλλη βδομάδα έχουμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ετοιμαστούμε και να βελτιωθούμε”.

Ενώ έκλεισε δηλώνοντας “Και κάτι προσωπικό… Στην τεχνική ποινή που έφαγα, είπα στον διαιτητή, στον ίδιο τόνο που σας το λέω και τώρα, “Πρώτα σφύριξες και μετά είδες τι θα δώσεις“. Προσπάθησα μετά να δικαιολογήσω στην ομάδα μου τι είπα, γιατί έχουμε εσωτερικό κανονισμό κι έπρεπε να προσπαθήσαμε να βγάλουμε άκρη, αλλά αντί αυτού στο τέλος έγιναν χειρότερα.

Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Μου είπε “Δεν με ξέρεις εμένα” και τα λοιπά. Δε χρειάζεται αυτό στον ΠΑΟΚ. Το λέω σαν αρχηγός του ΠΑΟΚ. Σαν να μου λέει “Θα τα πούμε στο μέλλον“. Τα συμπεράσματα δικά σας. Καλη συνέχεια στον Παναθηναϊκό, να προκριθεί στην Ευρωλίγκα. Και σ’ εμάς, γιατί η συνέχεια θα ‘ναι δύσκολη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…