Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρεάλ – Ερυθρός Αστέρας 85-61

Ρεάλ – Ερυθρός Αστέρας 85-61

blazic bourousis

blazic-bourousis

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε για ένα δεκάλεπτο αλλά εν συνεχεία επιβλήθηκε πλήρως κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, του οποίου επικράτησε με 85-61.

Οι Σέρβοι μπήκαν φορτσάτοι στην πρώτη περίοδο και προηγήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αλλά από κει και έπειτα, οι μαδριλένοι επέβαλαν πλήρως το ρυθμός τους, έπνιξαν τους φιλοξενούμενους και καθάρισαν εύκολα τη μπουγάδα στο τέλος.

Η τριάδα των Τζέισι Κάρολ (17π.), Ρούντι Φερνάντεθ (15π.) και Σέρχι Ροντρίγκεθ (13π.) ηγήθηκε για τη Ρεάλ ενώ από πλευράς Ερυθρού Αστέρα, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς αποτέλεσε άλυτο γρίφο για τον Πάμπλο Λάσο, καθώς σημείωσε ακόμα ένα double-double με 21 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης στα 14 λεπτά που πάτησε παρκέ είχε πολύπλευρη συνεισφορά με 2 πόντους (1/5 διπ.-0/1 τρ.), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ!

Με τον Μαριάνοβιτς να ξεκινάει ζεστός, ο Ερυθρός Αστέρας προηγήθηκε με 4-10 στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα και παρά την αφύπνιση της Ρεάλ διατήρησε την πρωτοκαθεδρία μέχρι τέλος της εναρκτήριας περιόδου (16-18).

Το δεύτερο δεκάλεπτα ήταν μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Οι μαδριλένοι έτρεξαν επιμέρους 24-11 με τον Τζέισι Καρόλ να συνδέεται μόνιμα με το καλάθι και τον Ρούνι Φερνάντεθ να μπαίνει στην επιθετική εξίσωση με αποτέλεσμα να βάλουν την ομάδα τους μπροστά με 11 πόντους (40-29) πριν την ανάπαυλα.

H εικόνα της αναμέτρησης δεν διαφοροποιήθηκε στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι όχι μόνο διατήρησαν με ευκολία τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα μέχρι το τέλος αλλά την εκτόξευσαν πάνω από το “φράγμα” των 20 πόντων στην τελευταία περίοδο φθάνοντας στην επιβλητική επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 40-29, 60-46, 85-61.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λάσο): Ρίβερς 4, Φερνάντεθ 15 (1), Καμπάτσο 2, Ματσιούλις 4, Ρέγιες 6, Ροντρίγκεθ 13 (1), Αγιόν 6, Κάρολ 17 (1), Γιούλ 9 (1), Μπουρούσης 2, Σλότερ 5, Μεχρί 2.
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράντονιτς): Ουίλιαμς 8, Ρέμπιτς, Ντάνγκουμπιτς 5, Μίτροβιτς, Μπλάζιτς 4, Κάλινιτς 8 (1), Μαριάνοβιτς 21, Τέγιτς, Τζένκινς 2, Γιόβιτς, Ζίρμπες 13.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…