Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βίρτους Μπολόνια – Ρεάλ Μαδρίτης 74-89 (vid)

Βίρτους Μπολόνια – Ρεάλ Μαδρίτης 74-89 (vid)

234328bb ca19 417a 87b3 ab4dc389da8a jpg

Επιστροφή στις νίκες για Ρεάλ, “δώρο” για τους “αιώνιους”

Η Ρεαλ Μαδρίτης έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί της (3 συνεχόμενες ήττες), καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Βίρτους Μπολόνια με 89-74. Οι Ισπανοί είχαν τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι και χωρίς να δυσκολευτούν πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Η ήττα της ιταλικής ομάδας ήταν “δώρο ” για τους “αιώνιους”, καθώς έμεινε πίσω στη βαθμολογία έχοντας μια νίκη λιγότερη.

Η Βίρτους Μπολόνια στα πρώτα λεπτά είχε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα και σημείωσε μόλις 2 πόντους σε πέντε λεπτά αγώνα. Από την πλευρά της η Ρεάλ με αιχμή του δόρατος τον Γιαμπουσέλε πήρε εξ αρχής τα ηνία του σκορ (2-9). Οι Μαδριλένοι είχαν τον πλήρη έλεγχο, εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των γηπεδούχων (0/5 τρίποντα) και για πρώτη φορά προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά (6-16). Οι Ιταλοί προσπάθησαν να μαζέψουν την κατάσταση, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν απαντήσεις (15-23).

Η Μπολόνια, όπως και στο ξεκίνημα του αγώνα, σκόραρε με το σταγονόμετρο. Οι επιθέσεις της ήταν κακές, η μπάλα “κόλλαγε” στα χέρια του Λούντμπεργκ, ο οποίος έπαιρνε βεβιασμενες προσπάθειες στο τέλος του 24αρι. Η Ρεάλ αντίθετα είχε υπομονή και δεν έδειχνε να απειλείται σε κανένα σημείο (19-32). Οι παίκτες του Τσους Ματέο δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους και με μπάζερ μπίτερ τρίποντο του Γιουλ έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με +13 (31-44).

Η Ρεάλ και στο δεύτερο μέρος είχε σταθερά τα ηνία του σκορ, αλλά η Βίρτους κατάφερε να μείνει κοντά. Οι Ιταλοί μπόρεσαν να μαζέψουν τη διαφορά και να μείνουν στο παιχνίδι μέχρι το τέλος (62-69). Η ομάδα της Μαδρίτης, όμως, δεν επετρεψε στους γηπεδούχους να τους ασκήσουν έξτρα πίεση. Οι Ισπανοί είχαν απαντήσεις στην αντεπίθεση της ιταλικής ομάδας και τελικά πήραν τη νίκη με 89-74.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 31-44, 52-61, 74-89

Δείτε εδώ τo στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…