Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα – Παρτιζάν 94-76 (vid)

Μπαρτσελόνα – Παρτιζάν 94-76 (vid)

c09fa7a5 9073 47cd affb 047ace32fa7d

Άνετα η Μπαρτσελόνα την Παρτιζάν που είναι σε δύσκολη θέση.

Η Μπαρτσελόνα πήρε σημαντική απέναντι στην Παρτιζάν, καθώς επικράτησε στη Βαρκελώνη με 94-76. Οι μπλαουγκράνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς είχαν τα ηνία στο σκορ και τον έλεγχο και έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Οι Σέρβοι πλέον βρίσκονται σε δεινή θέση, καθώς δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η πρόκριση στα playin.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Οι επιθέσεις είχαν τον πρώτο λόγο και χαρακτηριστικό είναι ότι σημειώθηκαν σε 10 λεπτά συνολικά 53 πόντους (29-24). Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο. Η Μπαρτσελόνα είχε σταθερά τα ηνία του σκορ, αλλά η ομάδα του Ομπράντοβιτς δεν την άφησε να ξεφύγει στο σκορ (51-48).

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να έχει τον έλεγχο και σταδιακά ανέβαζε τον δείκτη της διαφοράς. Με εξαιρετική άμυνα οι μπλαουγκρανα έτρεξαν σερί και η διαφορά ανέβηκε για πρώτη φορά στους 15 πόντους (67-52). Η Παρτιζάν έβγαλε αντίδραση και μάζεψε τη διαφορά (74-68), αλλά οι Καταλανοί έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση.

Οι μπλαουγκράνα στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο. Η Παρτιζάν εκτός από τον Αβράμοβιτς (27 πόντοι) δεν είχε άλλη αναφορά επιθετικά και δεν μπόρεσε να μείνει κοντά στο σκορ. Η Μπαρτσελόνα έστειλε και πάλι σε διψήφια επίπεδα τη διαφορά και την κράτησε μέχρι το τέλος (94-76).

Τα δεκάλεπτα: 29-24, 51-48, 74-68, 94-76

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …