Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Άλμπα Βερολίνου – Μονακό 82-90 (vid)

Άλμπα Βερολίνου – Μονακό 82-90 (vid)

alba monaco jpg

Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε η Μονακό.

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η Μονακό στο Βερολίνο, επικράτησε με 90-82 και συνεχίζει στο κυνήγι για την 2η θέση της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να μην βρισκόταν σε «καλό φεγγάρι», ωστόσο στην τελευταία περίοδο έβαλε όλα τα σουτ που χρειάστηκε η ομάδα του, με αποτέλεσμα να παραμείνει σε τροχιά κατάκτησης του πλεονεκτήματος της έδρας ενόψει των Playoffs.

Η Μονακό δεν ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου, καθώς βρέθηκε να χάνει με 14 πόντους στην πρώτη περίοδο (27-13), με τους Γερμανούς να κάνουν εξαιρετικό δεκάλεπτο αμυντικά και επιθετικά. Στην δεύτερη περίοδο η Μονακό έκανε την ανατροπή, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μάικ Τζέιμς και τον Έλι Οκόμπο που πέτυχαν κρίσιμους πόντους για να κλείσουν το ημίχρονο με έξι πόντους προβάδισμα (39-45).

Στο δεύτερο ημίχρονο διατήρησαν την διαφορά από το πρώτο μέρος, με τους Γερμανούς να γίνονται απειλητικοί σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, αλλά ο Σάσα Ομπράντοβιτς είχε περισσότερες λύσεις από τον Γκονθάλεθ που δεν βρήκε στο πρόσωπο κανενός παίκτη την λύτρωση. Στην τελευταία περίοδο τίποτα δεν άλλαξε, με τους “Μονεγασκους” να παίρνουν την νίκη που ήθελαν με 90-82 για ανέβουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague

Τα δεκάλεπτα: 27-13, 39-45, 62-69, 82-90

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …