Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκριγκόνις: «Είναι κακό που χάνουμε με τον ίδιο τρόπο»

Γκριγκόνις: «Είναι κακό που χάνουμε με τον ίδιο τρόπο»

Μάριους Γκριγκόνις

Αυστηρή κριτική στην ομάδα του έκανε ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Παναθηναϊκός σε μια κακή βραδιά, έπαιξε με λάθος τρόπο και ηττήθηκε από τη Ζαλγκίρις για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Μάριους Γκριγκόνις στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, δεν… μάσησε τα λόγια του, ήταν αυστηρός με την ομάδα και είπε πως πρέπει να δουλέψουν για να αλλάξουν τα λάθη που κάνουν. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα τί τους είπε ο προπονητής τους στα αποδυτήρια, αποκάλυψε τα λόγια του Εργκίν Αταμάν: «Αν θέλουμε να είμαστε διεκδικητές του τροπαίου πρέπει να κερδίζουμε και να έχουμε την ίδια ένταση και εκτός έδρας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκριγκόνις:
«Πρώτα απ’ όλα δεν παίξαμε τίποτα στην επίθεση, όταν ο αντίπαλος παίζει δυναμικά και εμείς δεν ακολουθούμε τα plays είναι δύσκολο. Τα ριμπάουντ, όλα… Πάντα περιμένεις πως θα παίξεις σε αυτή την έδρα, διαφορετική ενέργεια. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά όποτε χάνουμε, το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο. Είναι μία κακή συνήθεια που έχουμε».

Για το τί τους είπε ο Εργκίν Αταμάν πριν το ματς: «Αν ήξερα την απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις, δεν θα είχε συμβεί. Πας, δουλεύεις, βλέπεις βίντεο, μελετάς τον αντίπαλος, αλλά αν πας και σκοράρεις 68 πόντους, για ποια επίθεση να μιλήσουμε;».

Για το γεγονός πως επέστρεψε στο… σπίτι του: «Πάντα το συναίσθημα είναι όμορφο, παρά την ήττα. Έχω πολλές αναμνήσεις. Είπα στην οικογένεια μου να υποστηρίξει εμένα σήμερα. Η μητέρα μου θα το έκανε, τα αδέλφια μου δεν είμαι σίγουρος».

Για το επόμενο ματς με τη Φενέρ: «Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε, δεν είναι το τέλος του κόσμου που χάσαμε, αλλά είναι κακό σημάδι που χάνουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για την τετράδα της Ευρωλίγκα: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη EuroLeague. Αν ρωτήσεις όλες τις ομάδες, αυτό θα πουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Εκτός μέχρι νεωτέρας ο Ερνανγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό,  μετέβη στην Ισπανία για εξετάσ…