Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 76-85 (vid)

Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 76-85 (vid)

Kalinic barcelona erythros jpg

Πήρε το διπλό στη Σερβία η Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε εύκολα από τη Σερβία και την έδρα του Ερυθρού Αστέρα, καθώς δεν δυσκολεύτηκε και πήρε τη νίκη με 85-76. Οι μπλαουγκράνα είχαν τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μπριθουέλα, ο οποίος τελείωσε το ματς με 20 πόντους και 6/7 τρίποντα!

Οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά ήταν ιδιαίτερα άστοχες και σκόραραν με το σταγονόμετρο (4-6). Η Μπαρτσελόνα στη συνέχεια έχτισε μια διαφορά 7 πόντων (10-17), αλλά ο Ερυθρός με πρωταγωνιστή τον Νέντοβιτς απάντησε και έφτασε σε απόσταση αναπνοής (17-18). Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε έναν πρωταγωνιστή και αυτός ήταν ο Μπριθουέλα. Ο παίκτης των μπλαουγκράνα πέτυχε 14 πόντους σερί(!) και εκτόξευσε τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα (26-36). Οι Σέρβοι αυτή τη φορά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και πήγαν στα αποδυτήρια στο -13 (32-45).

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι. Η Μπαρτσελόνα χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κράτησε το προβάδισμα της με τον Ερυθρό να αδυνατεί να φανεί ανταγωνιστικός. Ο Μπριθουέλα συνέχισε να κάνει όργια (5/5 τρίποντα) και οδηγούσε τους Καταλανούς στη νίκη (51-64). Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 85-76.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 32-45, 51-64, 76-85

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη»

Ως τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρ…