Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ξέμεινε από λύσεις ο Ιτούδης (vid)

Ξέμεινε από λύσεις ο Ιτούδης (vid)

Καλάθης, Ιτούδης

Απέναντι στον… δάσκαλο, με μια πεντάδα λιγότερη ο Ιτούδης.

Πάντα οι αγώνες με αντίπαλο τον Ομπράντοβιτς είναι ιδιαίτεροι. Όσο κι αν οι σχέσεις τους είναι άρρηκτες, ο Ιτούδης θέλει να είναι όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται κι αυτό είναι ένδειξη σεβασμού. Αυτή τη φορά, πάντως, δεν έχει την τύχη με το μέρος του, καθώς η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει αύριο (Πέμπτη) την Παρτιζάν, με μια… πεντάδα απόντων.

Το ταξίδι στη Σερβία δεν ακολούθησαν οι Καλάθης και Γκούντοριτς, που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Σανλί (διάστρεμμα), ενώ ήταν ήδη γνωστό πως ο Ιτούδης δεν μπορούσε να ποντάρει στον Πιέρ (τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό) και στον Μπίρσεν.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, ο Ιτούδης θα χρειαστεί να κάνει και συντήρηση, και αλχημείες, καθώς η περιφέρειά του υποφέρει από λειψανδρία, απέναντι σε μια ομάδα όπως η Παρτιζάν, που πιέζει και παίζει δυναμικά.

Η Φενέρμπαχτσε μετρά μόλις μια ήττα κι ο κόουτς Ιτούδης θα ήθελε να συνεχίσει το καλό σερί, όμως στο Βελιγράδι, με τις δεδομένες απουσίες, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Εκτός αν αρχίσει ο Ουίλμπεκιν να σουτάρει κι από τον… πάγκο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…