Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παπαγιάννης: «Έλαβα υβριστικά μηνύματα»

Παπαγιάννης: «Έλαβα υβριστικά μηνύματα»

Παπαγιάννης Γιώργος

Για το τελευταίο σουτ και τα μηνύματα που έλαβε μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στο πρώτο παιχνίδι που βρέθηκε απέναντι στην μέχρι πριν λίγους μήνες ομάδα του αναδείχθηκε νικητής και είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Ο σέντερ της Φενέρ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα Φενέρ – Παναθηναϊκός και τη νίκη της ομάδας του για την 3η αγωνιστική, ανέφερε πως δέχθηκε υβριστικά συνθήματα για την επιλογή να εκδηλώσει επίθεση στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη:
«Θα είμαι ειλικρινής, τις προηγούμενες ημέρες ήμουν πολύ πιο χαλαρός, αλλά όσο περνούσε η ώρα και ειδικά στο παιχνίδι ήμουν πιο τσιτωμένος. Σίγουρα μετά το ματς χάρηκα γιατί κέρδισε η ομάδα μου. Παρόλα αυτά θα το πω, μετά το τέλος άνοιξα το κινητό μου και είχα μηνύματα που με έβριζαν για το τελευταίο σουτ. Το τελευταίο σουτ έγινε γιατί στην Euroleague ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, μπορεί να χρειαστείς το έξτρα καλάθι. Δεν προσπαθώ να απολογηθώ, απλώς λέω ότι πίσω από αυτό υπήρχε ένας λόγος. Κρατάμε τη νίκη και πάμε παρακάτω», είπε ο σέντερ της Φενέρ.

Αναφερόμενος στην έναρξη του αγώνα, είπε: «Είχαμε παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες του Παναθηναϊκού, ξέραμε που είχαν αδυναμίες και χτυπήσαμε εκεί. Κάναμε πολλά λάθη στο τέλος και πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τρίποντο και την άνεση να το κάνει: «Σίγουρα το έχει πει ο κόουτς. Το έκανα και πέρσι και είναι κάτι που έχουμε και οι τρεις σέντερ και προσπαθούμε να το ευχαριστηθούμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…