Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Ρογκαβόπουλος: «Χωρίς φόβο θα τα δώσουμε όλα με τις ΗΠΑ»

Ρογκαβόπουλος: «Χωρίς φόβο θα τα δώσουμε όλα με τις ΗΠΑ»

Rogavopoulos

Όσα δήλωσε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος για το αυριανό παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στις ΗΠΑ.

Ο Νικός Ρογκαβόπουλος σεσηλώσεις του αναφέρθηκε στην αυριανή αναμελτρηση με τις ΗΠΑ, τονίζοντς πως αυτός και η ομάδα του θα δώσουν το 100% τους στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Παρακολουθήσαμε το παιχνίδι των ΗΠΑ με τη Νέα Ζηλανδία. Είδαμε πως στην αρχή οδήγησαν τους Αμερικανούς σε λάθη και μετά με τον ρυθμό των ΗΠΑ τελείωσε το παιχνίδι σχετικά εύκολα. Οι ΗΠΑ είναι πολύ δυνατή ομάδα, από τα φαβορί στο Παγκόσμιο, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύουμε πως θα δώσουμε μια καλή μάχη.

Θα μπούμε να τα δώσουμε όλα χωρίς κανέναν φόβο. Νιώθουμε καλά μεταξύ μας, είμαστε δεμένοι και αγαπάμε ο ένας τον άλλο στην Εθνική ομάδα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν παίζουμε δεν μπορείς να πεις θα κρατήσω δυνάμεις για το επόμενο ματς. Θα μπεις και θα τα δώσεις όλα. Ο καθένας σκέφτεται πώς θα κερδίσει το παιχνίδι, τίποτε άλλο.

Αισθάνομαι όπως θα παίζαμε με την Ιορδανία, είναι ένα ματς που όλα μπορούν να συμβούν. Και η Ιορδανία έβαλε δύσκολα σε ματς και η Νέα Ζηλανδία στις ΗΠΑ. Κι εμείς πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό και ακόμη καλύτερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …