Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Λούντζης: «Παίζουμε με ένα θηρίο»

Λούντζης: «Παίζουμε με ένα θηρίο»

lountzis jpg

‘Όσα δήλωσε ο Μιχάλης Λούντζης για την αυριανή αναμέτρηση με τις ΗΠΑ.

Ο Μιχάλης Λούτζης σε δηλώσεις του λίγες ώρες πριν την δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στις ΗΠΑ, αναφέρθηκε στα στοιχεία που ια δώσουν τη νίκη στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντας την αντίπαλη ομάδα ως θηρίο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας γκάρντ:

«Αφήνουμε τη χθεσινή νίκη πίσω. Ναι μεν παίζουμε με ένα θηρίο, αλλά είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ μια θα μπούμε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Δεν κοιτάμε ακόμη τη Νέα Ζηλανδία, αλλά τις ΗΠΑ. Θα κοιτάξουμε να πάμε σε μεγάλες επιθέσεις και να προστατέψουμε τη ρακέτα μας όσο περισσότερο γίνεται. Σίγουρα στο φιλικό πήραμε μια γεύση για το τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Στο Άμπου Ντάμπι υπήρχε μια παγωμάρα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά θα δούμε πώς θα ανταποκριθούμε αύριο από την αρχή.

Δικαιολογίες υπάρχουν, μπορούμε να μιλάμε όσο θέλουμε για τους απόντες, αλλά νομίζω πως ήρθε η στιγμή να εστιάσουμε στα παιδιά που είναι εδώ. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παρκέ. Όσα γράφονται δεν τους δίνουμε σημασία, δουλειά μας είναι να ματώνουμε για τη φανέλα. Έτσι θα συνεχίσουμε και στο τέλος θέλουμε να είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που έχουμε κάνει.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…