Κεντρική Elite League Μαρούσι: Βράβευσαν τον Δημήτρη Σεντούκα (pic)

Μαρούσι: Βράβευσαν τον Δημήτρη Σεντούκα (pic)

Sentoukas

Το Μαρούσι τίμησε τον μεγάλο Δημήτρη Σεντούκα!

Στο περιθώριο του αγώνα με τον Τρίτων, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου και ο Σύλλογος των Παλαιμάχων του Γ.Σ.Α βράβευσαν τον μεγάλο Δημήτρη Σεντούκα για την τιμητική προσφορά του στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα:

Μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας και μέσα σε συγκινητικό κλίμα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Παλαίμαχων κ. Δημήτρης Δημητροκάλης προσέφερε το ιστορικό έγγραφο με το οποίο η τότε Διοίκηση έκανε αποδεκτή την «παρθενική» συμμετοχή του ΓΣΑ στην Α’ Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης, το μακρινό 1969.

Από πλευράς Γ.Σ Αμαρουσίου τον Δημήτρη Σεντούκα βράβευσε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Γιώργος Σκαραφίγκας προσφέροντας τον τιμητική πλακέτα.

Ο Δημήτρης Σεντούκας, αποτελεί ένα κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Συλλόγου. Υπήρξε ο «μαέστρος» της πρώτης ανόδου της ομάδας μας στα σαλόνια της Α’ Εθνικής την σεζόν 1969-1970. Βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας ως προπονητής για ενός συνολικά σεζόν (1964-1970, 1973-1974, 1983-1985) και συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη σημαντικών αθλητών που τίμησαν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Μετά το τέλος του αγώνα του Δ.Σ σε συνεργασία με τους Παλαίμαχους παράθεσε δεξίωση στον πολυχώρο του Μουσείου του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Δείτε φωτογραφίες: 

MaroussiMaroussi SentoukasDimitris Sentoukas

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Αταμάν προς φιλάθλους: «Θέλατε το έβδομο αστέρι, είναι εδώ»

Αποθεώθηκε από τον κόσμο ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμ…