Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ: «Χριστούγεννα στο γήπεδο»

ΠΑΟΚ: «Χριστούγεννα στο γήπεδο»

PAOK mpasket 768x480 1

Σε εορταστικό κλίμα οι «ασπρόμαυροι».

Με προπόνηση ολοκληρώθηκε η ημέρα Χριστούγεννων για τον «Δικέφαλο», καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ (27/12) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basketleague.

Οι Νέιτ Ρένφρο και Γιώργος Καμπερίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τους Κωνσταντινίδης, Καλλιατζής να συμμετέχουν στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Πυλαία.

Αναλυτικά:

Στο γήπεδο και σήμερα. Ανήμερα Χριστούγεννα, από νωρίς οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena για την προπόνηση της ομάδας, καθώς το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, δεν αφήνει περιθώρια για ξεκούραση.

Με ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και προπόνηση στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική, πραγματοποιήθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, στο οποίο συμμετείχαν και οι Θοδωρής Κωνσταντινίδης και Στράτος Καλλιοντζής και κεντρικά πρόσωπα τους εορτάζοντες Χρήστο Σαλούστρο και Μανώλη Σουανίδη.

Nate Renfro και Γιώργος Καμπερίδης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται το πρωί της Δευτέρας με την επόμενη προπόνηση της ομάδας, ενώ αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στα play out

Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …