Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο ΕΣΑΚΕ καλωσόρισε τον Ολυμπιακό – Στις 21 Ιουλίου οι οριστικές αποφάσεις

Ο ΕΣΑΚΕ καλωσόρισε τον Ολυμπιακό – Στις 21 Ιουλίου οι οριστικές αποφάσεις

Την πρώτη τηλεδιάσκεψη για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, συνεχάρη τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Ολυμπιακό για την άνοδό τους στη Basket League, οι εκπρόσωποι των οποίων παρακολούθησαν την τηλεδιάσκεψη ως παρατηρητές.

Σε ότι αφορά στη συνεδρίαση έγινε ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τροποποιήσεις στους κανονισμούς, αλλά και την ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, με τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Στην σημερινή (12/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και τα μέλη έδωσαν συγχαρητήρια και καλωσόρισαν τις ομάδες των Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιακού οι οποίες ανήλθαν από την Α2 και τους εκπροσώπους τους, κ.κ. Αθανασίου, Λεπενιώτη, που παρέστησαν ως παρατηρητές.

Στην συνεδρίαση έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί προτάσεων για τροποποιήσεις στους Κανονισμούς και στην Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League και για την ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης εν όψει της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου στις 21 Ιουλίου, που θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Τουρνουά με Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και Λαύριο

Η μάχη κατά της Πανδημίας συνεχίζεται και μαζί συνεχίζονται οι φιλικοί αγώνες του Ολυμπιακ…