Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Πιο κοντά από ποτέ στο να επιστρέψει στην Basket League

Ολυμπιακός: Πιο κοντά από ποτέ στο να επιστρέψει στην Basket League

panathinaikos olympiakos2 1 e1602263545530

Όπως αποκάλυψε στον Over FM 104,9 ο Γιώργος Κογκαλίδης οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται αρκετά σοβαρά να συμμετάσχουν στη μεγάλη κατηγορία.

Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ. Όπως αποκάλυψε στον Over FM 104,9 ο Γιώργος Κογκαλίδης, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» σκέφτονται αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο από τη νέα σεζόν η ομάδα του Πειραιά να αγωνιστεί στην Basket League.

Η παρουσία του Νίκου Λεπενιώτη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ την Δευτέρα, δεν παίζει κανένα ρόλο ή μπορεί να παίζει και μεγάλο. Ωστόσο οι περισσότερες φωνές από τον Ολυμπιακό, λένε οι «ερυθρόλευκοι» να επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία.

Οι άνθρωποι που είναι υπέρ της συμμετοχής της ομάδας του Πειραιά στην Basket League, θεωρούν ότι το «μέχρι τέλους» έχει τηρηθεί. Και αυτό γιατί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν είναι σε θέση να εκλεγεί για μια ακόμα φορά στον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ.

Μάλιστα, στις σκέψεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι ήδη η στελέχωση της ομάδας για την φετινή Basket League. Τέλος, από τον Πειραιά ετοιμάζουν ήδη τον φάκελο για την συμμετοχή της ομάδας, ενώ ζήτησαν παράλληλα και δύο ημέρες παράταση προκειμένου να είναι πανέτοιμοι και με αυτό το θέμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Χαρδαλιάς επέστρεψε στον Αθηναϊκό

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επαναφέρει στο προσκήνιο τον Αθηναϊκό. Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε …