Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor Spoiler: Ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα (19/5)

Survivor Spoiler: Ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα (19/5)

Survivor

Διαβάστε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor – ΠΡΟΣΟΧΗ, spoiler.

Η φαμίλια και η Νικολέτα! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του χθεσινού επεισοδίου του Survivor, όπου είδαμε αγώνα ατομικής ασυλίας.

Τελικός νικητής ήταν ο Σάκης, ο οποίος μια μέρα πριν είδε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τον υποδεικνύει ως προτεινόμενο για αποχώρηση.

Ο ίδιος νίκησε στον τελικό την Ελένη η οποία κατάφερε να πετάξει όλες τις γυναίκες εκτός.

Ξέφυγε ο Ντάφι!

Την παράσταση φυσικά για μια ακόμα φορά έκλεψε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει πάρει λίγο ψηλά τον αμανέ και γιατί να μην το κάνει άλλωστε όταν βλέπει ότι έχει την υποστήριξη του κόσμου σε ότι κάνει;

Ο Τριαντάφυλλος άρχισε να συμμετέχει στους αγώνες ξανά, με την παραγωγή να του κάνει πλάτες βάζοντας στόχους που οι παίκτες δεν βρίσκουν εύκολα, ώστε να μπορεί κι εκείνος να συμμετέχει στο παιχνίδι.

Στο χθεσινό αγώνισμα μάλιστα, ήταν ο ρυθμιστής, αφού κατάφερε και το «έστησε». Στον αγώνα του κόντρα στον Σάκη κι ενώ ήθελε έναν ακόμα στόχο, περίμενε τον συμπαίκτη του να ρίξει πρώτος ώστε να πάρει τη νίκη. Λίγο νωρίτερα μάλιστα νίκησε τον Ηλία και φώναξε επιδεικτικά «Όποιον θέλω, όποτε θέλω», γεγονός που άναψε νέες φωτιές.

triantafyllos

Οι amigos και ειδικότερα ο Ηλίας τα πήραν κρανίο με τη νέα έκρηξη του τραγουδιστή ο οποίος έχει γίνει συνώνυμο της κωλοτούμπας και συμπεριφέρεται ανάλογα με το τι τον βολεύει. Είπαμε όμως, από τη στιγμή που έχει καταλάβει πως ότι και να κάνει, έχει τη στήριξη του κόσμου, καθόλου δεν τον ενδιαφέρει να τσαλακώνεται και να γίνεται αντικείμενο χλευασμού τόσο στην παραλία, όσο και πίσω στην πατρίδα!

Οι προτεινόμενοι

Στο συμβούλιο οι παίκτες ανέδειξαν ως τρίτη υποψήφια αρχικά τη Μαριαλένα. Η φίλη του Σάκη είχε χάσει την ψυχραιμία της από τη στιγμή που ακούστηκε ο σύντροφός της ως προτεινόμενος και χθες ήταν η σειρά της να υποδειχτεί από τους υπόλοιπους. Λογική η απόφασή τους διότι η Μαριαλένα και ο Ντάφι συνεχώς έλεγαν ότι ο Σάκης είναι ο καλύτερος παίκτης της παραλίας, μειώνοντας τους υπόλοιπους.

Στη συνέχεια, ο Κατσούλης που είχε πάρει την ασυλία χθες, υπέδειξε την Νικολέτα ως υποψήφια, αν και όλοι περίμεναν ότι θα δώσει τον Ασημακόπουλο. Ο Σάκης δικαιολόγησε την απόφασή του λέγοντας πως είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

sakis

Ποιος αποχωρεί σήμερα

Από τη στιγμή που ο Σάκης και η Μαριαλένα έχουν δίπλα τους τον Ντάφι, έχουν και το κοινό μαζί τους! Οι τηλεθεατές που ψηφίζουν έχουν δείξει τη σαφή προτίμησή τους στον τραγουδιστή ο οποίος εδώ και καιρό έκανε διακοπές στο νησί κι έβλεπε αυτούς που χλευάζει να παίρνουν νίκες και να του προσφέρουν φαγητό. Η τριάδα λοιπόν που αποκαλείται οικογένεια, θα παραμείνει μια ακόμα εβδομάδα στο νησί.

Σήμερα αποχωρεί η Νικολέτα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έδωσε ντέρμπι με την Μαριαλένα κι έχασε στο… νήμα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…