Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

Γιατράς: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

makhsgiatrass e1654506719514

Ο Προμηθέας έφτασε για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου αλλά έχασε και πάλι τον τίτλο αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό. Ο Μάκης Γιατράς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του έκανε κατάθεση ψυχής, ωστόσο πλέον πρέπει να στραφούνε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γιατράς στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δε νιώθω… πόνο. Σήμερα κάναμε κατάθεση ψυχής. Προσπαθήσαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Δίκαια πήρε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη λεπτομέρεια, παρ’ όλο που η διαφορά πήγε στους 12.

Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, προσπαθήσαμε, παλέψαμε, τώρα κοιτάμε τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, με ποια ομάδα παίζαμε. Τώρα πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας και να στραφούμε στο επόμενο παιχνίδι»

Λίγο αργότερα στην συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης ο Μάκης Γιατράς δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο. Όσοι είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση είδαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η διαφορά μπορεί να έφτασε στους 12 πόντους αλλά είναι πλασματική. Η ποιότητά του Παναθηναϊκού, τα ύψη, κάποια σουτ έκριναν το παιχνίδι. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, κάναμε κατάθεση ψυχής. Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε και δεν τα καταφέραμε. Προχωράμε, συνεχίζουμε. Την Τετάρτη αρχίζουν τα πλέι οφ. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα και πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για τη φιλοξενία, ήταν άψογη».

Για την απραξία και τα επιθετικά ριμπάουντ: «Πρώτα απ’ όλα το θέμα του ρυθμού. Είναι μια χρονιά περίεργη που αν την αναλύσουμε θα μιλάμε ώρες. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε 3 παιχνίδια και τα 2 τα κέρδισε πολύ εύκολα. Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Τα επιθετικά ριμπάουντ και κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία έκριναν το παιχνίδι. Και ανάποδα να ήταν τα πράγματα ο Παναθηναϊκός θα ήταν φαβορί. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν κερδίσαμε το Κύπελλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Τέλος ο Τζαμάλ Τζόουνς από τον Προμηθέα

Παρελθόν από τον Προμηθέα ο Τζαμάλ Τζόουνς. Ο Προμηθέας και ο Τζαμάλ Τζόουνς έλυσαν τη συν…