Κεντρική Ελλάδα Ο Γκαγκαλούδης επιβεβαιώνει Μαυρωτά! «Η ΕΟΚ δεν έχει στείλει ποτέ αίτημα επανέναρξης για καμιά κατηγορία»

Ο Γκαγκαλούδης επιβεβαιώνει Μαυρωτά! «Η ΕΟΚ δεν έχει στείλει ποτέ αίτημα επανέναρξης για καμιά κατηγορία»

Γκαγκαλούδης, Μαρούσι

Ο Γιάννης Γκακαλούδης με νέα ανάρτηση του στα social media επιβεβαίωσε τα όσα είχε δηλώσει αποκλειστικά στον Over FM ο Γιώργος Μαυρωτάς, περί μη ύπαρξης αιτήματος για επανεκκίνηση από πλευράς της ΕΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, προ ημερών, είχε δηλώσει στον αέρα της εκπομπής Cover Page με τον Αλέξανδρο Σόμογλου και τη Λένα Καραλή, ότι ουδέποτε «γίνει επίσημο αίτημα από την ΕΟΚ, αλλά η πίεση είναι περισσότερο από τους αθλητές».

Έτσι στην σχετική ανάρτηση του ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, σε κάποιο σημείο αναφέρει ότι «βλέποντας τα χαρτιά με τα ίδια μου τα μάτια η ΕΟΚ δεν έχει στείλει ποτέ αίτημα επανέναρξης για καμιά κατηγορία…».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει στην ανάρτηση του:

«Θέλω να πω αναλυτικά κάποια πράγματα που πρέπει να αναφέρω… Επειδή ημασταν 5 οπότε υπάρχουν μάρτυρες δε θέλω να ακούω ανακρίβειες.. ΕΓΩ ζήτησα την επανέναρξη όλων των κατηγοριών και όχι μόνο της Α2 με ιδιαίτερο ζήλο και επιχειρήματα… Η απάντηση ήταν ότι και ο ιδιος ο υπουργός θέλει ακριβώς το ίδιο αλλά πρέπει να γίνει σταδιακά κατηγορία κατηγορία λόγω φόβων των λοιμοξιολογων που φοβούνται το μαζικό άνοιγμα…

Δεν πήγα εκεί για την Α2 και στα 43 μου είμαι πολύ περήφανος γτ και ο Nikos Boudouris και ο Lefteris Tsaousidis δώσαμε μια ώριμη και κυρίως αληθινή κουβέντα με τον Κύριο Υπουργό και τον Κύριο Μαυρωτα… 2ον…ζητησαμε σαν αρχή σοβαρά το άνοιγμα των ακαδημιών εφόσον τα σχολεία συνεχίσουν να είναι ανοιχτά με όλα τα μέτρα που έτσι κι αλλιώς τηρουσαν οι ομάδες… 3 για το τρομερό οικονομικό πρόβλημα υπάρχει και σε ποιο βαθμό μπορούμε πλέον Ν αλλάξουμε την μαύρη εργασία ώστε και μεις να είμαστε καλυμμένοι σε τυχόν άσχημες καταστάσεις… 4 βλέποντας τα χαρτιά με τα ίδια μου τα μάτια η ΕΟΚ δεν έχει στείλει ποτέ αίτημα επανέναρξης για καμιά κατηγορία… Περιμένω απάντηση από την ΕΟΚ και όχι ανακοινώσεις ότι εμείς περιμένουμε την πολιτεία.. Ας πάνε το χαρτί και μετά εμείς είμαστε εδώ.. 5 Αύριο 12 στο Σύνταγμα… Σας ευχαριστούμε πολύ…»

146167215 1609494252559066 5121330879767022152 n
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…