Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ ΠΣΑΚ: “Να κάνουν οι αθλητές εβδομαδιαία τεστ στο πρότυπο της Basket League”

ΠΣΑΚ: “Να κάνουν οι αθλητές εβδομαδιαία τεστ στο πρότυπο της Basket League”

psak

Στο περιεχόμενο της συζήτησης του στην σημερινή (3/11) τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό αθλητισμού αναφέρθηκε με ανακοίνωση του ο ΠΣΑΚ. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών επεσήμανε ότι οι λοιμοξιολόγοι είναι κάθετοι στα εβδομαδιαία τεστ, ενώ ανέφερε ότι η θέση του είναι να ακολουθηθεί το πρότυπο της Basket League για τους αθλητές, τονίζοντας ότι ήδη υπάρχει συμφωνία για πολύ καλή τιμή στα τεστ.

Αναλυτικά:

” Την κατανόησή του στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας, εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού άκουσε τις προτάσεις του ΠΣΑΚ και μας ενημέρωσε, πως ουδεμία θέση έχει ουσιαστικά η κυβέρνηση στην απόφαση για τη διακοπή των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων, στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και τις ακαδημίες. Είναι θέμα των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι ζητούν αυστηρά εβδομαδιαία τεστ για τον κορωναϊό.

Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες και ότι όλοι εντοπίζουν το πρόβλημα αλλά όχι τη λύση.

Ενημερώνουμε, πως ο Σύνδεσμος μας, έχει εξασφαλίσει μια πολύ καλή τιμή, προκειμένου να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ οι αθλητές. Επίσης, καλεί την ομοσπονδία και τους προέδρους όλων των ομάδων, να πραγματοποιήσουν άμεσα μια τηλεδιάσκεψη, για να συζητήσουν για την καλύτερη δυνατή λύση.

Η δική μας θέση είναι, να ακολουθήσουμε το πρότυπο της Basket League και να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ οι αθλητές.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…