Κεντρική Ψαγμένα Αυγενάκης: «Μαζί ανεβάσαμε τον αθλητισμό μας ψηλότερα»

Αυγενάκης: «Μαζί ανεβάσαμε τον αθλητισμό μας ψηλότερα»

Α

Η ανταπόκριση του Λευτέρη Αυγενάκη για το ευχαριστώ των Ομοσπονδιών.

Την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη (31/5), 19 Ομοσπονδίες Ολυμπιακών Αθλημάτων εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κ. Αυγενάκη, αναγνωρίζοντας το έργο του και την αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας.

Σήμερα (1/6) το μεσημέρι ο Λευτέρης Αυγενάκης ανταποκρίθηκε με μεγάλη ευγνωμοσύνη και τόνισε τη χαρά του για την αναγνώριση των προσπαθειών του μέσω δηλώσεων του.

Αναλυτικά:

«Τα θερμά λόγια στην κοινή ανακοίνωση των Ολυμπιακών Ομοσπονδιών και της Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή με γεμίζουν συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για την παραγωγική συνεργασία μας επί τέσσερα χρόνια και την αναγνώριση των αποτελεσμάτων, που έφερε η μεταρρυθμιστική μας πολιτική.

Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Μέσα όμως από σκληρή καθημερινή δουλειά, προσπαθήσαμε και πετύχαμε τον κοινό μας στόχο: να μεγαλώνουμε διαρκώς την αθλητική οικογένεια, να κάνουμε τον ελληνικό αθλητισμό πιο εξωστρεφή στο διεθνές στερέωμα, πιο φωτεινό και πιο ανοιχτό στην κοινωνία και στη νέα γενιά.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα ειλικρινή σας λόγια! Μαζί τα καταφέραμε, μαζί ανεβάσαμε τον αθλητισμό μας ψηλότερα!

Εύχομαι να συνεχίσουμε να παλεύουμε ενωμένοι για έναν καλύτερο αθλητισμό, αντάξιο της ιστορίας της χώρας μας. Να δίνουμε τις κοινές μας μάχες και σας λογίζω δίπλα μου -να με λογίζετε κι εσείς πάντοτε κοντά σας- σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στο μέλλον.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα κερδίσουμε και την κρίσιμη εθνική μάχη που έρχεται, ώστε στις 25 Ιουνίου να αναδείξουμε αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να συνεχίσει η Ελλάδα μας και ο αθλητισμός της να πορεύονται στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Περιστέρι: Αποβλήθηκε ο Σπανούλης με δύο τεχνικές ποινές

Αποβλήθηκε ο Σπανούλης. Από τα αποδυτήρια του “Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου” είδε τα τέσσερα τε…