Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σίνγκλετον: “Ήμουν από τους υποστηρικτές του Βόβορα, χαίρομαι που πάει καλά”

Σίνγκλετον: “Ήμουν από τους υποστηρικτές του Βόβορα, χαίρομαι που πάει καλά”

chris singleton anadolu efes armani

Ο Γιώργος Βόβορας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Pick n Roll” στην cosmote tv, και με αυτή την αφορμή για τον κόουτς του τριφυλλιού μίλησε και ο Κρις Σίγκλετον. Ο πρώην πράσινος φόργουορντ τόνισε ότι από τα πρώτα του παιχνίδια ως υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας ήταν από τους υποστηρικτές του, και ότι είναι χαρούμενος που έχει την ευκαιρία του και πάει καλά.

Αναλυτικά:

“Δεν πήραν το Super Cup, αλλά μαθαίνω ότι πάνε καλύτερα το τελευταίο διάστημα. Ο κόουτς παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες που έχει. Νιώθω ότι έδειξε πως ήταν πολύ καλός κόουτς, όταν είχε αποτελέσει υπηρεσιακό τεχνικό πιο παλιά. Στην πρώτη μου σεζόν, αν θυμάμαι καλά, είχε κοουτσάρει σε εκτός έδρας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πριν αναλάβει ο Τσάβι (Πασκουάλ) και μας είχε προετοιμάσει πολύ καλά, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ένιωσα την ενέργεια και το σχέδιο του για το παιχνίδι. Ήμουν ένας από τους υποστηρικτές του στο παρασκήνιο και είμαι χαρούμενος που τα πάει καλά, που έχει την ευκαιρία του. Ελπίζω να μην έχουν τόσο καλή βραδιά όταν παίξουμε αντίπαλοι, αλλά τους εύχομαι τα καλύτερα”.

Για τη ζωή στην Κωνσταντινούπολη και την προσπάθεια για κατάκτηση της Ευρωλίγκα με την Αναντολού Εφές: “Περνάω καλά, δεν έχω παράπονο. Μακάρι να είχαμε κερδίσει περισσότερα παιχνίδι στην EuroLeague, ελπίζω το μέλλον να είναι καλύτερο για εμάς. Σίγουρα έχουμε αφήσει τη δουλειά στη μέση από πέρσι. Ο κόουτς το έχει ξαναπεί. Νιώθει ότι ο κορονοϊός μάς έχει χτυπήσει περισσότερο απ’ όλους γιατί δεν τελειώσαμε τη δουλειά πέρσι. Έτσι όμως είναι η ζωή. Ελπίζω να είμαστε οι πρωταθλητές του 2020/21”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …