Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Επίσημα υποψήφιος ο Λιόλιος! Συνάντηση με Βασιλακόπουλο

Επίσημα υποψήφιος ο Λιόλιος! Συνάντηση με Βασιλακόπουλο

Συνέντευξη Τύπου

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι κι επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ και προανήγγειλε συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλος.

Ο Λιόλιος αποκάλυψε πως στο πλάνο του υπάρχει και η δημιουργία ενός μέρους που θα αποτελέσει το «σπίτι του μπάσκετ» στην Ελλάδα.

Ακόμα, ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα με ονομασία «ΒΑΣΗ» για την κατασκευή κλειστών προπονητηρίων σε όλη την χώρα με την συνεργασία Κράτους, Δήμων και Περιφερειών.

“Ουσιαστικά, μόλις χθες, ξεκίνησε κι επίσημα η προεκλογική περίοδος των ομοσπονδιών, γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ σήμερα, σεβόμενος τους νόμους και τους θεσμούς τους Κράτους. Θέλω σήμερα να καταθέσω επισήμως την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της ΕΟΚ, όποτε αυτές γίνουν. Την προσεχή Δευτέρα, θα επισκεφθώ την ΕΟΚ, για να ενημερώσω τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, για να τον ενημερώσω για την υποψηφιότητά μου.

Θα στείλω στους προέδρους όλων των Ενώσεων, για να τους ενημερώσω για τις θέσεις μου, το πρόγραμμά μου και να τους δείξω τον αναβαθμισμένο ρόλο που πρέπει να έχουν οι Ενώσεις για το καλό του μπάσκετ. Να δουλέψουμε όλοι μαζί σε ευθεία γραμμή για την επόμενη ημέρα και να οδηγήσουμε το μπάσκετ σε επιτυχίες. Η επόμενη ημέρα έχει μεγάλες και πρωτόγνωρες προκλήσεις. Η επιτυχία δεν απαιτεί έναν ή κάποιους, αλλά η επιτυχία τους απαιτεί όλους. Το μπάσκετ ενώνει, δεν χωρίζει, και δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διχασμένοι. Καλώ όλους όσους θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, να συστρατευθούν μαζί μου και να προχωρήσουμε”, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Λιόλιος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Κρούση στον Βαγγέλη Μάντζαρη

Ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ έμεινε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος συζητάει με την ΑΕΚ για να συ…