Κεντρική Ελλάδα Ζήτησε κλείσιμο αθλητικής εγκατάστασης ο Αυγενάκης!

Ζήτησε κλείσιμο αθλητικής εγκατάστασης ο Αυγενάκης!

Το κλείσιμο των των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού ζήτησε με επίσημη επιστολή του στον δήμαρχο Αχαρνών ο Λευτέρης Αυγενάκης. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν μεν παραχωρηθεί από την ΓΓΑ, ωστόσο δεν έχει εκδοθεί ακόμα η σχετική Υπουργική Απόφαση, με τον υφυπουργό να ζητάει το κλείσιμο τους ως προληπτικό μέτρο ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Εν όψει αφενός του πρωταρχικού στόχου, που αποτελεί η προάσπιση της δημόσιας υγείας και της περαιτέρω ανάσχεσης της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, αφετέρου των προβλέψεων της ΠΝΠ από 25/02/2020 (ΦΕΚ Α΄ 42/25-02-2020), άρθρο πρώτο παρ.1 & 2 περ. στ΄, εν αναμονή της έκδοσης σχετικής Υπουργικής Απόφασης για το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, οι οποίες έχουν παραχωρηθεί στην ΓΓΑ, ζητούμε όπως προβείτε σε κάθε επείγον και προληπτικό μέτρο που απαιτείται για την διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών και την αποφυγή κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης κορωνοϊού που ενδέχεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία.
Ειδικότερα:
* στην άμεση σφράγιση των εγκαταστάσεων και την προφύλαξή τους από ενδεχόμενες παραβιάσεις με την τοποθέτηση νέων κλειδαριών και λουκέτων, επίσης την τοποθέτηση συρματοπλέγματος σε όλο το μήκος των εγκαταστάσεων εξωτερικά,
* στην αφαίρεση κάθε αθλητικού υλικού ή τμήματος αθλητικού υλικού (πχ στεφάνια ή άλλα όργανα άθλησης ή γυμναστικής) προκειμένου να μην είναι εφικτή η άμεση χρήση τους από οποιονδήποτε,
* στην κατά το μέτρο αρμοδιότητάς σας φύλαξη των αθλητικών εγκαταστάσεων με προσωπικό που θα διατεθεί από την οικεία Δημοτική Αστυνομία.

Με εκτίμηση,

Λευτέρης Αυγενάκης
Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Φασούλας: «Να μιλήσουμε ξανά για μπάσκετ, για αξιοπιστία και διαφάνεια»

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε στον Over FM για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αλεξόπουλο, …