Κεντρική Διεθνή Υπέρ της οριστικής διακοπής όλων των διοργανώσεων ο Ντιλέινι

Υπέρ της οριστικής διακοπής όλων των διοργανώσεων ο Ντιλέινι

malcolm delaney fc barcelona eb19

Αρκετά ανασφαλείς αναφορικά με την προστασία του ιδίου από τον κορωνοϊό αισθάνεται ο Μάλκολμ Ντιλέινι, τασσόμενος υπέρ της οριστικής διακοπής όλων των διοργανώσεων. Παράλληλα, ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι θα έπρεπε όλοι οι παίκτες να κάνουν το τεστ για τον ιό, ενώ αποκάλυψε ότι η ομάδα δεν επιτρέπει στους παίκτες να αποχωρήσουν από την χώρα.

Αναλυτικά οι απαντήσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα:

Για το τι κάνει αυτές τις ημέρες: «Βασικά βαριέμαι πάρα πολύ. Είμαι στο σπίτι και ψάχνω τι θα δω στην τηλεόραση και κάνω μεγάλη προσπάθεια να μην ψωνίσω κάτι (γελάει)».

Για το αν θα τον αφήσει η Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στις ΗΠΑ: «Απ’ όσο ξέρω, η ομάδα μέχρι στιγμής δεν μας επιτρέπει να φύγουμε, γι’ αυτό και εμείς είμαστε σε αναμονή και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα».

Για το γεγονός ότι είναι πολύ «ενεργός» στα social media: «Πάντα είμαι ενεργός, αλλά τώρα δεν έχω και κάτι άλλο να κάνω. Επίσης, προσπαθώ να ενημερώνομαι σχετικό με το μπάσκετ στις ΗΠΑ και την Ευρώπη».

Για το αν συμφωνεί να διακοπούν οριστικά για φέτος όλα τα πρωταθλήματα και ποιο θα ήταν κατά τη γνώμη του το καλύτερο για τις ευρωπαϊκές λίγκες: «Πιστεύω πως ναι, καθώς υπάρχουν διάφορα θέμα που πρέπει να ελεγχθούν. Τίποτα δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των παικτών και των οικογενειών τους, καθώς όλοι είναι μέρη του. Ο μόνος τρόπος για να νιώθω άνετα είναι να γίνουν τα τεστ, όπως γίνονται στο ΝΒΑ. Ειδάλλως, δεν θα ξέρουμε ποιος το έχει και ποιος όχι. Αλλά, προσωπικά δεν βλέπω κάτι τέτοιο να γίνεται σύντομα, την ώρα που αριθμοί ολοένα και αυξάνονται».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…