Κεντρική Ηρακλής “Φουλάρει” για ΑΕΚ ο Ηρακλής, ανεβάζουν στροφές Όγκιλβι-Νικολαΐδης

“Φουλάρει” για ΑΕΚ ο Ηρακλής, ανεβάζουν στροφές Όγκιλβι-Νικολαΐδης

iraklis ilias kantzouris

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στον Ηρακλή, με τους παίκτες του Ηλία Καντζούρη να προπονούνται σε πιο εντατικούς ρυθμούς. Παράλληλα, ο τεχνικός του γηραιού ήταν στην ευχάριστη θέση να δει να ανεβάζουν στροφές οι Όγκιλβι και Νικολαΐδης, ενώ την αποθεραπεία του συνεχίζει ο Θοδωρής Ζάρας. 

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Συνεχίστηκε και σήμερα με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για τον αγώνα με την ΑΕΚ (07/03, 17:30, Cosmote Sport4).

Ο Άντριου Όγκιλβι και ο Γιαννης Νικολαίδης ανεβάζουν στροφές και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του Προπονητή μας Ηλία Καντζούρη, ενώ ο Θοδωρής Ζάρας συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Από αύριο, εξ άλλου, οι φίλοι της Ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ (15/03, 19:00), όπως και το πακέτο εισιτηρίων «3 με 1» για τους εναπομείναντες τρεις εντός έδρας αγώνες μας στην κανονική περίοδο.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση σχετικά, ενώ για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2310-219233 απογευματινές ώρες στα γραφεία της Ομάδας μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…