Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Κοινή επιστολή για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας (pic)

Κοινή επιστολή για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας (pic)

Με πρωτοβουλία της ΑΕΚ και την σύμφωνη γνώμη των Προμηθέα Πάτρας, Περιστερίου και Διαγόρα Δρυοπιδέων, οι τέσσερις ομάδες έστειλαν κοινή επιστολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σχετικά με την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στα “Δύο Αοράκια”. Στην επιστολή οι τέσσερις ομάδες ζητούν – παρά το γεγονός ότι η ΕΟΚ έχει ήδη ανακοινώσει ότι τα εισιτήρια θα δοθούν σε μαθητές – να λάβουν κάθε μια από 500 εισιτήρια και 100 προσκλήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι έλαβε πρωτοβουλία για τη σύνταξη κοινής επιστολής μεταξύ των ημιφιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος 2020, με στόχο τη βελτίωση συνθηκών και διεξαγωγής του Τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ημιφιναλίστ προσυπέγραψαν και αιτούνται τη χορήγηση 500 εισιτηρίων και 100 προσκλήσεων για κάθε Ομάδα, πρόταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ BC και κατά τη χθεσινή σύσκεψη του Ηρακλείου. Η επιστολή εστάλη προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ΑΕΚ BC με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, στοχεύει σταθερά στην αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ, πάντα κινούμενη εντός πλαισίου και κανόνων, που το διέπουν, αναζητώντας συνθέσεις και συνεργασίες, δίχως αποκλεισμούς και βερμπαλισμούς.

Ο «Τελικός Κυπέλλου» συνιστά πανταχόθεν γιορτή για τον αθλητισμό και σ΄αυτή τη γιορτή δικαιούνται να συμμετέχουν όσο περισσότεροι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι. Πρόδηλο, ότι η ΑΕΚ BC πρωτοπόρος σε αντίστοιχες δράσεις, με κινήσεις-θεσμό στο γήπεδό της (πχ Παιδική Εξέδρα), τάσσεται σταθερά και υπέρ της συμμετοχής των μαθητών της περιοχής, οι οποίοι (θα) παραμένουν οι βασικοί πρωταγωνιστές της «ανθρωπογεωγραφίας» του Κλειστού των Δύο Αορακίων.

Η ΑΕΚ BC χαιρετίζει την άμεση ανταπόκριση των ημιφιναλίστ στην προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε από κοινού να βρεθεί λύση προς όφελος του αθλήματος.

ΑΕΚ BC

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του ημιτελικού Παναθηναϊκός-Λαύριο

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών του αυριανού ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε …