Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Ποτέ ξανά χωρίς τον «έκτο» παίκτη μας”

“Ποτέ ξανά χωρίς τον «έκτο» παίκτη μας”

mitoglou panathinaikos omadiki

Στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε ο Ντίνος Μήτογλου μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, εκφράζοντας την επιθυμία του να μην ξανααγωνιστούν ποτέ εντός έδρας χωρίς την στήριξη του κόσμου. Παράλληλα κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών στην αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι με την βοήθεια τους μπορούν να τα καταφέρουν.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα σας

Η δύσκολη διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε -δυστυχώς- με ήττα για την ομάδα μας. Την Τρίτη καταφέραμε να κερδίσουμε ένα ματς που ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα, όπως είναι η Φενέρ, ενώ την Πέμπτη ηττηθήκαμε στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι, όπου παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα, όχι όμως και στο τέταρτο.

Για να κερδίζεις αγώνες στη φετινή Ευρωλίγκα -και ειδικά εκτός έδρας- επιβάλλεται να είσαι συγκεντρωμένος από την αρχή ως το τέλος και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε καλά.

Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά αφού την επομένη των Χριστουγέννων ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, όπου με τη στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μακάρι να μην υπάρξει άλλο παιχνίδι που να αναγκαστούμε να παίξουμε δίχως τον «έκτο» μας παίκτη στο πλευρό μας.

Την Κυριακή το απόγευμα έχουμε ένα ακόμη ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στο Ρέθυμνο. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να είναι εκεί ώστε να συμμετάσχουν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας και να τους δώσουμε χαρά παίζοντας ωραίο μπάσκετ.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά σε όλο τον κόσμο. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές!

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…