Κεντρική Elite League Κόροιβος: Ο αναμορφωτής Κώστας Κεραμιδάς!

Κόροιβος: Ο αναμορφωτής Κώστας Κεραμιδάς!

kostas keramidas koroivos

Ο Κώστας Κεραμιδάς ανέλαβε ένα δύσκολο έργο, καθώς στα μέσα της σεζόν ανέλαβε τα ηνία του Κόροιβου, που δεν τα πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες, με το καλημέρα δείχνει ότι έχει αλλάξει ρότα στην ομάδα του και χαρακτηριστικότερη όλων είναι η μεγάλη νίκη μέσα στο Αγρίνιο στην παράταση.

Ο Κώστας Κεραμιδάς ανέλαβε την ομάδα την ένατη αγωνιστική και έχει καταφέρει να πάρει δύο νίκες σε τέσσερα παιχνίδια (έχει χάσει από τα δύο φαβορί της κατηγορίας Χαρίλαο Τρικούπη και Διαγόρα Δρυοπιδέων). “Πρώτο” θύμα του ήταν ο Τρίτωνα, ενώ πριν από λίγη ώρα πήρε τη μεγαλύτερη νίκη της 12ης αγωνιστικής, καθώς απέδρασε από το Αγρίνιο με 78-77.

Ο Κόροιβος παρατάχθηκε χωρίς πλέι μέικερ λόγω προβλημάτων τραυματισμών. Πριν την αναμέτρηση το Αγρίνιο φάνταζε το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και ελάχιστοι περίμεναν την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας της Αμαλιάδας. Ο Κώστας Κεραμιδάς προετοίμασε εξαιρετικά τους παίκτες του, οι οποίοι έβγαλαν τρομερό πάθος, και πήραν μία σπουδαία νίκη.

Ο έμπειρος τεχνικός δείχνει από τα πρώτα παιχνίδια στον πάγκο του Κόροιβου ότι κατάφερε να αλλάξει το τσιπάκι της ομάδας και πλέον όλοι οι άνθρωποι της μπορούν να κοιτούν με αισιοδοξία την πορεία της στο πρωτάθλημα, καθώς από ότι φαίνεται βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…