Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Γράφει ιστορία ο Μποχωρίδης στον Άρη!

Γράφει ιστορία ο Μποχωρίδης στον Άρη!

Bohoridis2411192

Γράφει ιστορία ο Λευτέρης Μποχωρίδης με τις εμφανίσεις του με την φανέλα του Άρη, καθώς ανεβαίνει στις διάφορες στατιστικές λίστες της ομάδας. Συγκεκριμένα, στην χθεσινή νίκη των “Κίτρινων” κόντρα στο Λαύριο, με τους 20 πόντους του έγινε 11ος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, αλλά και ο 9ος σε συμμετοχές.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της πολύτιμης νίκης του Άρη επί του Λαυρίου και ένας από τους πέντε που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Παράλληλα όμως έφτασε σε διπλό επίτευγμα με τα “κιτρινόμαυρα” αφού έγινε 9ος σε συμμετοχές και 11ος σε πόντους με τη φανέλα του Άρη στην ιστορία της ομάδας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα…

*Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” πραγματοποιώντας την 118η εμφάνιση του με τον Άρη στο Πρωτάθλημα, ξεπέρασε τον Μιχάλη Τσαϊρέλη και έγινε ο 9ος της σχετικής λίστας.

*Παράλληλα με τους 20 πόντους που είχε χθες, έφτασε τους 875 με τον Άρη και έγινε ο 11ος σκόρερ στην ιστορία του στην ΕΚΟ Basket League αφήνοντας πίσω του τον Τόνι Ουάιτ που είχε 856 σε μια μόνο σεζόν (1994-95).

*Κατά τα άλλα, ο Κέν Μπράουν με τη μοναδική ασίστ που είχε χθες έφτασε τις 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Σε ομαδικό επίπεδο ο Άρης έμεινε στη μικρότερη επίδοση λαθών του στη σεζόν. Μέτρησε 11 ένα λιγότερο από τα ματς με τον Ιωνικό Affidea και τον Κολοσσό H Hotels.

Από την πλευρά του Λαυρίου Megabolt…

*Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος με τους 11 πόντους που είχε χθες, ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην κατηγορία αφού στην ίδια επίδοση έφτασε και στην πρεμιέρα απέναντι στον Ιωνικό Affidea.

*Με τους 12 πόντους του ο Βασίλης Μουράτος ξεπέρασε τους 400 σε 81 ματς στην ΕΚΟ Basket League.

*Ο Γιάννης Κουζέλογλου μπήκε στην πρώτη 10άδα των παικτών του Λαυρίου Megabolt με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα. Με τα τρία που είχε χθες, έφτασε τα 77 και ξεπέρασε τον Άσλεϊ Χάμιλτον που είχε 75 στη διετία 2015-17.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …