Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Δεν απαντά σε κανέναν η ΕΟΚ”

“Δεν απαντά σε κανέναν η ΕΟΚ”

vasilakopoulos klirosi

O Γιώργος Βασιλακόπουλος, ύστερα από την πρόληψη του Ρικ Πιτίνο ως προπονητή στην Εθνική ομάδα, σε δηλώσεις του μίλησε για τους στόχους της “επίσημης αγαπημένης”, για το οικονομικό σκέλος, ενώ τόνισε πως η ΕΟΚ δεν δίνει απαντήσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Εδώ και δυο ώρες είναι προπονητής της Εθνικής. Είχαμε κάνει μία προεργασία, μέχρι και οι λεπτομέρειες ήταν συμφωνημένες. Ήταν μια συνάντηση που έπρεπε να γίνει, για να πάρετε εσείς καμια φωτογραφία και καμιά δήλωση.”

Σχετικά με τους λόγους της επιλογής, τόνισε:
“Η προϋπηρεσία του στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το όνομα που έχει. Είναι ένας θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ, ειδικά στο πανεπιστημιακό. Γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από την Ελλάδα. Δεν ψάχνουμε να του πούμε ποιος είναι ο Καλάθης και ποιος ο Αντετοκούνμπο. Τους ξέρει όλους, τα ξέρει όλα τα παιδιά.”

Σε ερώτηση για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, τόνισε:
“Ούτε καν άνοιξε ζήτημα οικονομικής αποζημίωσης.”

Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας, ανέφερε:
“Γι’ αυτό έχουμε τον Πιτίνο, γιατί ο πήχης είναι ψηλά. Δεν πάμε για τη συμμετοχή, αλλά για να νικήσουμε και να περάσουμε.”

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν η ομοσπονδία δίνει απαντήσεις κι αποκρίθηκε:
“Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Η ΕΟΚ κοιτάει πως θα πάει καλύτερα το ελληνικό μπάσκετ. Δεν δίνει απαντήσεις σε κανέναν. Δεν απαντάει, δουλεύει, εργάζεται η ΕΟΚ για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και φυσικά αυτό κρίνεται.””

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…