Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Καλογιαννίδης:”Να κρατήσουμε χαμηλό τέμπο κόντρα στον ΠΑΟΚ”

Καλογιαννίδης:”Να κρατήσουμε χαμηλό τέμπο κόντρα στον ΠΑΟΚ”

kalogiannidis 1

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε τον προσεχή αγώνα του Κολοσσού με τον ΠΑΟΚ ο Φίλιππος Καλογιαννίδης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι η ομάδα του χρειάζεται την νίκη και για βαθμολογική ανάσα αλλά και για να πάρουν ψυχολογική δύναμη για την συνέχεια.

Παράλληλα, αναφορικά με το παιχνίδι τόνισε ότι σημείο κλειδί είναι η άμυνα ώστε να καταφέρουν να κρατήσουν χαμηλό τέμπο, ενώ χαρακτήρισε μεγάλη χαμένη ευκαιρία να πάρουν το διπλό στην Πάτρα την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το διπλό στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα, καθώς στο τέλος ήμασταν άτυχοι και τελικά χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, δείχνοντας μία βελτιωμένη εικόνα, την οποία και θέλουμε να κρατήσουμε ενόψει της συνέχειας.

Αυτό το Σάββατο υποδεχόμαστε τον ΠΑΟΚ. Θα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς, καθώς θέλουμε πολύ να επιστρέψουμε στις νίκες, γιατί από τη μία έχουμε μείνει λίγο πίσω βαθμολογικά, ενώ από την άλλη θα μας δώσει ψυχολογική δύναμη για να συνεχίσουμε.

Θα πρέπει να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ σε χαμηλό τέμπο και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Βέβαια, όλα ξεκινούν από την άμυνα για να το πετύχουμε αυτό. Ευτυχώς, είμαστε όλοι υγιείς και έχουμε προπονηθεί πολύ καλά όλη την εβδομάδα, περιμένοντας τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει και να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για τη νίκη.

Στο μεταξύ, αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε επιτέλους και το ΝΒΑ. Άρα, αυτό σημαίνει πως για τους λάτρεις του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου, ξεκίνησαν και τα… ξενύχτια. Όσο μου επιτρέπεται και μένα παρακολουθώ τι γίνεται και ελπίζω η ομάδα μου οι Μπουλς να κάνουν κάτι καλό φέτος, γιατί έχουν αρκετά χρόνια να κάνουν…

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο και για την Εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που είναι τη Δευτέρα.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα,

Φίλιππος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…