Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “O Προμηθέας μπήκε με τη χροιά του φαβορί”

“O Προμηθέας μπήκε με τη χροιά του φαβορί”

giorgos bogris promitheas patras

Ο Προμηθέας ξεκινησε με το δεξί στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Λάρισας. Ο παίκτης της ομάδας της Πάτρας, Γιώργος Μπόγρης, σημείωσε ότι ήταν εύκολη η απόφαση του να πάει στον Προμηθέα, ενώ τόνισε ότι για πρώτη φορά μπήκε με τη χροιά του φαβορί η ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

“Η αλήθεια είναι πως ήταν σχετικά εύκολη η απόφαση. Όχι από την αρχή, αλλά από τη στιγμή που μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας. Μου έδειξαν πόσο με θέλουν και πόσο πιστεύουν πως μπορώ να του βοηθήσω, πως έχουν πλάνο, φιλοδοξίες και πως το ταβάνι ψηλώνει συνέχεια, ανάλογα με αυτά που πετυχαίνει η ομάδα. Αυτό ταιριάζει πολύ στο χαρακτήρα και τις φιλοδοξίες μου. Με το πλάνο τριετίας που έχουν φτιάξει ο πρόεδρος και ο προπονητής και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ, μπορούμε να φέρουμε την ομάδα ψηλά, να γίνει ένα δυνατό brand name για το μπάσκετ και την Πάτρα που διψάει για μπάσκετ”.

Στην παρατήρηση πως ο Προμηθέας είχε κλέψει τις εντυπώσεις πέρυσι, απάντησε: “Πάμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Τις εντυπώσεις τις κερδίζεις μία φορά. Δεύτερη φορά δεν γίνεται. Η ομάδα όμως έχει σύστημα και πιστεύω πως φέτος θα μπουν και οι βάσεις για το επόμενο βήμα, για να γίνει μια ομάδα πρωταθλητισμού σε όλες τις διοργανώσεις. Να προχωρά και να βελτιώνεται ακόμη και μέσα από τα παιχνίδια που θα κάνει. Να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα και να είμαστε υγιείς. Αν είμαστε καλά, όλα θα γίνουν.

Ο Προμηθέας μπήκε για πρώτη φορά με τη… χροιά του φαβορί να τον ακολουθεί. Όλοι βλέπουν στον Προμηθέα μια ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά, να φτάσει στον τελικό. Όλοι ευελπιστούν πως ίσως και στο κύπελλο με την κλήρωση, παίζοντας εντός έδρας απέναντι με τον Παναθηναϊκό, ίσως υπάρχει μια πιθανότητα για το κάτι παραπάνω. Ανεβήκαμε επίπεδο με την παρουσία στο EuroCup, που μπορεί να λειτουργήσει ως ο προθάλαμος για να φτάσουμε ακόμη και ως την Ευρωλίγκα. Να φτάσουμε ψηλά”.

Για την Basket League: “Ξεκινήσαμε σήμερα, θέλουμε να έχουμε υγεία και πολλοί μας θεωρούν φαβορί. Έχουμε βάθος, παιδιά με εμπειρία που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα. Για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να είσαι συνεπής. Είναι ωραίο να είσαι το φαβορί μπαίνοντας στο γήπεδο, γιατί απαιτεί να είσαι συγκεντρωμένος πάντα και αυτό θα μας βοηθήσει σε βάθος χρόνου να κάνουμε πρωταθλητισμό

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…