Κεντρική Λάρισα “Έχει αλλάξει επίπεδο ο Προμηθέας”

“Έχει αλλάξει επίπεδο ο Προμηθέας”

papantoniou larisa kolossos rodou e1568221207884

Η Λάρισα ηττήθηκε στο πρώτο της παιχνίδι στην Basket League, καθώς έχασε εντός έδρας από τον Προμηθέα Πάτρας. Ο παίκτης της Λάρισας, Νώντας Παπαντωνίου, σημείωσε μετά το ματς ότι ο Προμηθέας έχει αλλάξει επίπεδο και βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

“Ήταν δύσκολο παιχνίδια για εμάς. Έχει αλλάξει επίπεδο ο Προμηθέας τα τελευταία χρόνια είναι από τις κορυφαίες ομάδες. Εμείς ψαχνόμαστε ακόμη είναι παιχνίδια προετοιμασίας είμαστε ομάδα ενός μήνα και τρέχουμε να καλύψουμε το χαμένο χρόνο. Μας έδειξε πως είναι μια ομάδα, πως γυρίζει η μπάλα, πως παίζει δυνατά στην άμυνα και το έδειξε και στους Αμερικάνους που οι μισοί αγωνίζονται πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ήταν και δύσκολο να νικήσεις τον Προμηθέα σήμερα, που είχε 50% και 15 τρίποντα Δεν είναι εύκολο να χτυπήσεις ένα παιχνίδι τέτοιο. Θέλουμε δουλειά σε όλους τους τομείς. Δεν γίνεται σε ένα μήνα ετοίμη, 15 μέρες είναι μαζί όλο το ρόστερ. Να προχωρήσουμε στο κύπελλο την Τετάρτη και μετά το πρωτάθλημα. Δύσκολη χρονιά για εμάς στο πρωτάθλημα και να σωθεί είναι καλό για τη Λάρισα και την ομάδα να σωθεί. Έχει ανέβει το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός μπορεί να λείπει, αλλά υπάρχουν αξιόμαχες ομάδες, υπάρχει ανταγωνισμός πιο κοντά και μεγάλη πίεση στις τελευταίες θέσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…