Κεντρική Ελλάδα Αυγενάκης:”Να γίνουν τα «Δύο Αοράκια» η έδρα της εθνικής”

Αυγενάκης:”Να γίνουν τα «Δύο Αοράκια» η έδρα της εθνικής”

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Κρήτης είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης και σε δηλώσεις του αποκάλυψε το πλάνο του για την εκμετάλλευση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός αθλητισμού δήλωσε ότι στόχος του είναι να γίνουν τα “Δύο Αοράκια” η έδρα της εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου και αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Νίκο Συριγωνάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου και τον πρόεδρο της ΕΣΚΗ, Μπάμπη Μαρκάκη, θέσαμε από κοινού ένα στόχο:

Να γίνει η Κρήτη, το Ηράκλειο, έδρα των εθνικών ομάδων. Εκείνης του ποδοσφαίρου στο “Παγκρήτιο Στάδιο” και εκείνης του μπάσκετ στα “Δύο Αοράκια”.

Γι’ αυτό το σκοπό κινούμαστε όλοι μαζί συντονισμένα, ώστε οι αθλητικές υποδομές να αποκτήσουν τις προδιαγραφές που απαιτούνται. Με συνέργειες και με συστράτευση. Πιστεύουμε ότι ο επόμενος χρόνος θα βρει το Ηράκλειο και συνολικά την Κρήτη σε μια διαφορετική θέση, ακόμα πιο αρμόζουσα εντός της αθλητικής κοινότητας».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Παράταση για την ανανέωση των διαρκείας

Στην παράταση της προθεσμίας για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας προχώρησε η ΚΑΕ Παν…