Κεντρική Γυναίκες Ο κορυφαίος στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης

Ο κορυφαίος στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης

Euroleague

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Μετά την τεράστια επιτυχία (κατάκτηση Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και ρεκόρ Γκίνες) στον Αθηναϊκό είναι… πολίτης του κόσμου, αναλαμβάνοντας κατά καιρούς μερικές εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, φτάνοντας μέχρι την Κίνα. Από σήμερα είναι… κάτοικος Ρωσίας

Ο Δικαιουλάκος υπέγραψε στην κυπελλούχο Ευρώπης, Ναντέζντα Όρενμπουργκ, εκεί όπου δεν θα βρεθεί για πρώτη φορά, καθώς είχε ξαναδουλέψει τη διετία 2013-2015. Σε αυτό το διάστημα, κάνοντας την -τότε- μεγάλη έκπληξη, έφτασε στους τελικούς του ρωσικού πρωταθλήματος και στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Φέτος, που η Ναντζέντα θα ξαναπαίξει στην Ευρωλίγκα, αναζητά νέο ξεκίνημα, υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Ο Τζώρτζης είναι ο καταλληλότερος κι αυτό το γνωρίζουν καλά στη ρωσική ομάδα, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να πάρει το Eurocup με τον Αθηναϊκό, την είχε νικήσει στους διπλούς τελικούς και της είχε στερήσει τον τίτλο, αυτόν τον τίτλο που κατέκτησε η Ναντζέντα τη σεζόν που πέρασε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…